selamlar,
Ergo dan yaptırdım. 90 TL civarı tuttu. bende inanamadım hemen atladım.
Ucuz yaptırmışsın, ben axa sigortadan 140liraya yaptırdım.
selamlar,
selamlar,
Artçılı dağ, tepe, bayır, düz 600 kmlik gezi yaptım 2 günlük. 100 km de 4 litre yaktı, 1 litreyle 25 km yaptı. Benim için iyi bir değer. Okadar yol yaptım, hiç yormadı. Bu benim için daha değerli bir özellik![]()
selamlar,
Suzuki İnazuma S modeli,daha Türkiye'ye gelmedi dimi arkadaşlar ? Bayii ile görüştüm,öyle bir modelin varlığından haberleri yoktu..
http://img841.imageshack.us/img841/1589/1v0t.jpg
yok hocam, bir arkadaşımın tanıdığı. isterseniz telefonunu bulayım sizin içinÇok uygunmuş, emniyet sarayının oradaki acenteden mi yaptırdınız?
hocam biraz zorlamışsınız sanırım. benim değerler 3 ü neredeyse hiç geçmiyorArtçılı dağ, tepe, bayır, düz 600 kmlik gezi yaptım 2 günlük. 100 km de 4 litre yaktı, 1 litreyle 25 km yaptı. Benim için iyi bir değer. Okadar yol yaptım, hiç yormadı. Bu benim için daha değerli bir özellik![]()
Çok iyi olur hocam, özelden mesaj atabilirseniz sevinirim.yok hocam, bir arkadaşımın tanıdığı. isterseniz telefonunu bulayım sizin için
selamlar,
Çok iyi olur hocam, özelden mesaj atabilirseniz sevinirim.
bu kadar iyi fiyata sigorta yapan yeri, özelden değil buradan yollayın bence. Hepimiz faydalanalım. Bu fiyata da kazandıklarına göre epey fahiş fiyatlar dönüyor demek ki.
Inazuma'mı dün akşam park ışıkları açık unutarak eve gitmişim, 4 saat sonra döndüğümde marş basmadı. Akü gitmiş
Şarj / takviye istiyor. Burası tamam, ama parklar aküyü bu kadar kısa sürede sömürür mü ?
Her zaman en sola çevirip kontak anahtarını ışığı görür ve bir tık sağa çevirir parkları kapattığımdan emin olduktan sonra çıkarırdım anahtarı. Dün akşam atlamışım bunu hava kararmamıştı daha farketmemişim ışığı.
Ya benim akü (motor 16.700 km'de) zayıfladı ya da bu park ışıkları aküyü kullanılamaz hale gelecek kadar emiyor arkadaşlar haberiniz olsun sizin de