valla ne güzel olur. toplanak şöyle bütün yzflerben bursa dayım gelmek isteyenler şehirleri yazsında ortada biyerde buluşalım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
aradığım kanı buldumusta 10 bin km devirdim r125 le ve motoru satılığa çıkardım. 600 cc kafamdan geçmiyor değil. yaşadığın sıkıntıları, zorlukları biraz anlatırmısın. yzf yi 10 bin km kullanıp 600 e geçişini sonrasını falan biraz anlatsana
![]()
beyler 2014 modelinin reklamı çıktı.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XR2cuTypXOc
hocam ben 600 RRda pek sıkıntı yaşamadım. honda 600 rr kullanış itibariyle yani oturuş vs konularda yzfden de rahat zaten. onun haricinde bilinçli gaz açman lazım. açıkçası ne diyeceğimi bilmiyorum pek sıkıntı yaşamadım. profsynl kurs almışlıgım da var belki onun etkisi olmuş olabilir. bana sorarsan devir ekonomi devri. yani bunu bizzat gördüm tecrübe ettim. büyük motor aldığın zaman adamlar direk giydirme niyetiyle geliyo sana. ben kaza yaptım bir sag grenaja 3200 lira para verdim. 1800 radyatör. 200 ayna takımı. öle çok ağır bi kaza da değildi yani. ama 5 bin liraya patladı. bi plastik 3 bin olnca böyle oluyo. benden 3 gün sonra arkadaşım sanırım 2012 full aurisle kaza yaptı. ön tampon ve farlar değişti orjinal 3bin lira tuttu ki toyota da parçası pahalı olan bi japon markası. yani koca tampon ve 2 far 3 bin lira. 1 metre bile olmayan plastik 3200 lira olunca benim kafam attı. çünkü motosiklet düşülebilen bişey. yani 35 lira verip bi 600 rr almak önemli değil o para bulunur ama her düştüğümde de kalkıp 3 bin lira vermek bi garip olur. bunlar beni eski motoruma döndüren önemli sebepler. ben 600 lüğü sırf hayalimdi diye aldım hayalimi gerçekleştirdim. tekrar da almam diye düşünüyorum. şöyle de bi eksisi var r125 135km hız buluyo. 600rr ya da 1000rr alsan da çok bişey basamıycaksın. şehirler arası yola çıkmadığın sürece bu bi gerçek. ben istanbulda yaşıyorm heryer trafik millet sürekli önüne kırıyo. sırf seni tatmin eden egzos sesi kalıyo. bunları seni soğutmak için anlatmıyorum yani başımdan geçti gördüm. aynı hızı yapıyorsun aynı trafikte gidiyosun hiçbişey değişmiyo altındaki güç harici ama 10 kuruş yakcagına kmde 35 kuruş yakıyo
he dersen ki 600lük hayalim al derim. hayalini gerçekleştir her zaman.. (biraz karışık oldu idare et)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
sanki daha güzel bi reklam çekilebirmiş havası aldım ama bilmiyorum![]()
ya arkadaşlar bu molassi183 cc kitini atan varmı aramızda yadabilgisi olan ben atmayı düşünüyorum ama bi bilgi bulamadım . yani kaç beygir katar randuman veririmi son hızı ne olur deyermi ???
sol ön sinyali yapıştırmaktan bıktım o tekrar kopmaktan bıkmadıvarmı şöyle düzgün sinyal önerebilecek birileri?
valla ben sinyalleri artık Allah'a havale ettim.şaka bir yana çin malı olanların plastik bağlantı kısımları biraz daha sert duruyor ama orijinalden şaşmam. şu anda dördü de sağlam, ben de hepsinin bağlantı yerlerini siyah elektrik bandıyla sağlamlaştırdım. başka da bir şey aklıma gelmedi.
motorumu satıp paramı denkleyebilirsem 4 silindir bakacağım. olmassa cbr 250 falan bakarım heraldehayırlısı diyelim. ne kursu hocam bu. birde kaç km sürüp 600 e geçtiniz
![]()
Selam arkadaşlar. bende 2014 model yzf alacam. kaporayı verdim beklemedeyim.. nisan sonu gelir demişti bayii, ama ertelenmiş mayıs sonuna kaldır:
bu arada aranıza yeni katıldım :bounce:
Takılabiliyo Baya etkiliyo max speed baya artıyomuş tam bilmiyorum yalan olmalın ama 160-165 felan olabilir. Ama ben motorcularla konuştum bu motorun kapasitesi belli gerek yok diyolar. zaten 130 gördüğüm zaman motorun heryeri ayrı titriyo bide düşünsene 170 e çıktıgını bence gereksiz. Hız istiyosan sat motorunu 4 bin daha koy üstüne 600 rr al
Selam arkadaşlar. bende 2014 model yzf alacam. kaporayı verdim beklemedeyim.. nisan sonu gelir demişti bayii, ama ertelenmiş mayıs sonuna kaldır:
bu arada aranıza yeni katıldım :bounce:
Istanbul yamaha kiziltoprak. Delta motor dan kaporayi verdim.1.sirada Bekliyorum:cherry:. Banada mayis ayi icinde gelecek ama gun belli degil diyorlar.r:
Cbr250 istanbulda yasiyorum devrem polisim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
Sezer delta motora mi verdin kaporayi.. oyleyse ben senin onundeyim. 12 nisanda vermistim kaporayi![]()
Beyler bizim motorun naked'ı çıktı. Yamaha mt-125
Enfes görünüyor.ben çok beğendim.
Istanbul yamaha kiziltoprak. Delta motor dan kaporayi verdim.1.sirada Bekliyorum:cherry:. Banada mayis ayi icinde gelecek ama gun belli degil diyorlar.r:
Cbr250 istanbulda yasiyorum devrem polisim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
Sezer delta motora mi verdin kaporayi.. oyleyse ben senin onundeyim. 12 nisanda vermistim kaporayi![]()
mt 125 racing gibi dumuyor ki. yzf tam bir racing. o yüzden benim hiç kafamı karıştırmadı. ilgimi bile çekmedi. yzf bambaşkadevrem gelir gelmez bende çökücem direk fakat şu mt 125 kafamı çok kurcaladı bugün gördüm ve aklımı aldı makina. şu bekleme olayı yüzünden insan hayattan soğuyo ya 2014 model motor alıyoruz ama yılın yarısı bittikten sonra teslim ediliyo böyle iş mi olur ! her markada var bu sıkıntı.. gerçi devletin yapmış oldugu bi hata bu markayla alakalı değil. markalar da profesynl çalışmıyorlar daha hala msx 125in fiyatı belli olcak hondada. rezalet resmen. bu ülkede motor kullanmak zor arkadaş zor.!
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------
hakkaten çok güzel yapmışlar insanın kafası karışıyor. bugün deseler ki türkiyeye gelicek ben vazgeçebilirm yzf den) :queen:
Hayır polisfeyz siparişi yazın antalyada olacağımdan antalya bayisi nebioğullarından verdim![]()