4 Mayıs İstanbul-Yalova Gezisi Resim Paylaşım Başlığı

Feribottayiz yagmura inat gidiyoruz :)
etw7rl.jpg

Sabahki 1.5 saatlik yağmur bizi ıslatmaya yetti ama balıkçılarda hava açıp güneş ufaktan kendini göstermeye başlayınca neşeler yerine geldi :))
Bu sabah eskihisardan çıktıktan sonraki durum,yalovada 40 kişi olduk kanımca baya kalabalıktı,Arkadaşların hepsi birbirinden değerli gerçekten 10 numara 5 yıldız insanlar... Hepsiyle tanıştığıma bir kez daha memnun oldum :)
27jrAO.jpg

Birazdan termalde ayakkabı ve çorapları kuruturken çekilen fotoları da koyucaz :mrgreen:

Son düzenleme:
aramızda bı trıpotcu arkadaş vardı her şey onda sakı umarım vıdeo ve resımlerı buraya yükler bunlar da benden

Son düzenleme:
Millet bi dinlensin kendine gelsin hele :)) Herkes benim gibi termalin sıcak sularına atmadı kendini :))))

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Hava açtı sonradan ama sabah iyi yağıyor du yemedi valla bidahakine geliriz artik

Bİ ARA BENDE DÜŞÜNDÜM TERMALİN SICAK SUYUNU BOTLARIN İÇİNE DOLDURMAYI YAĞMUR SUYU NUN ÜZERİNE

Sen bizi gördün mü derenin içindeyken,biz ayakkabı çorabı çıkardık sıcak su taşıyan boruya dizdik,onlar kururken biz ateş gibi suya soktuk ayakları :cherry: 1 saat 5 dk gibi geldi o derece,yüzümüze kan geldi be terledik bile :mrgreen:

hay maşallah pekı ıstanbula gectınızde yağmur varmıydı orda

Yağmur çoktaan bitmiş millet kendini sahile atmış mangal yapıyordu :)

200e yakın fotodan eledim eledim bu kadar kaldı,iyi seyirler.:bounce:

Güzel bir ağaç,its just wood :)

selfieeee!

Akşam marinadan dönüşte,gebze civarları E-5

Tepeden çekim vol.1

Bak sana dediydim süper foto oldu diye abi :)

Tepeden çekim vol.2

vol.3

Geçtiğimiz yolları kıskansın istedim insanlar,bu geziye değer mi değmez mi anlasınlar ;)

Mesh'in plakayı aldım kenara,ne olur ne olmaz :p

Değerli Ali abi ve Eşi :)

Bu fotoğraf niyeyse hoşuma gitti paylaşmak istedim :)

Ls2 alsın bunu reklama kosun.

KADIKÖY? WTF !?

Yol güzel değil mi ?

Tabeladaki heryere gitmek istiyor insan,böyle motorun kafayı salıcan hangisine götürürse misali.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar