Şenyuva Gezimiz

Bu gün öğleden sonra "Sevdaluk" dizisinin çekildiği Çamlıhemşin -Şenyuva köyüne gezmeye gittik
Burasını zaten daha önce gezilerimde tanıtmıştım.
Pokut yaylası dönüşü de bu köyden oluyor
Her taraf yemyeşil ve yeşilin her tonu vardı, virajlı yollar felan çok keyif aldık eşimle
İşte fotoğraflar :

Burası Şenyuv'ya varmadan bir yer, gölgeli ışıklı ve bol yeşilli olduğundan fotoğraf için on numara bir yer :)

Ben de poz veriyorum

Eşim filmin çekildiği eve doğru poz veriyor, (daha doğrusu ben poz verdiriyorum :) )

Bir de ben poz verdim , sonradan farkettim ki, ışıktan dolayı başım sarı bir ışık dairesi içerisinde :) bilgisayarda uğraşsam yapamam :)

Burası Şenyuva köprüsü, burdan itibaren Çat tarafına gidiliyor

Bu yazılar çok etkili

Şenyuva köyü filmden dolayı tam bir turistik yer olmuş, millet akın akın gelmiş :)
Şu sol taraftaki kahve(kafe) ye gidip bişeyler içeceğiz

Çinçiva Şenyuva'nın eski Lazca ismi

Köy meydanındaki kahvede balkon keyfi yapıyoruz, dere ve orman mazaralı, süper bi yer

Keyfimiz yerinde

Kahvenin içinden bir görüntü, çok otantik bir yer

Aşağıda Şenyuva köprüsü insan akınına uğradı :)

Bi evde asılı mısırlar dikkatimi çekiyor, güzel fotoğraf oldu :)

Bu çardaklar çok hoşumuza gitti, renkli renkli direkleri çok fotojenik

Makineyi 10 saniye ayarına alıp koşa koşa gelip poz vermeye çalışınca böyle oluyo :p

Burası bizim mekanlar der gibiyim :)

Şenyuva muhtarlığı ve komşu evleri harika bir kare oldu

Bu da Süsen (Susam da deniliyor sanırım) çiçeği

Gitme vakti

Burası süper bi yer, şu ağaçların gövdelerine bakar mısınız

Bu tabelayı koymasalar bence buradaki piknik alanını kimse göremez :) resmen istemeden reklam olmuş :)

İnsanın sürekli fotoğraf çektiresi geliyor :)

Evet gitme vakti, kısa ve öz bi gezi oldu, umarım beğenmişsinizdir, herkese sevgiler, saygılar, selamlar

Son düzenleme:
Çok güzel çok hoş korumalı olmanız ayrıca çok sevindirici mutlu nice gezilere :)

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Harika gezi olmuş. motosikletiniz harika kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Paylaşım için teşekkürler.

fusuy364 arkadaşım yanlış anlamada eşını görünce kendı eşim sandım eşınle eşim okadar benzıyorkı ıkız olsalar bu kadra benzeemez az once eşimi cağırdım bak dedım arkadaşın eşi sana ne kadar benziyor dıye oda cok şaşırdı hayretle baktı bu arada gezınız mükemmel olmuş

işte bir tane daha,yine her zamanki gibi harika bir gezi,seni takdir ediyorum kardeş, bu konuda üzerine daha bir başkası yok.belki bizim buralarda karadeniz gibi yeşil olsa bizim gezilerde öyle güzel ve takdire şayan olur,ama şu da bir gerçek ülkemizin her yerinin kendine has bir güzelliği var,seni dikkatli bir şekilde takip eden birisi var bunu unutma ,saygılar kardeş...

fusuy364 arkadaşım yanlış anlamada eşını görünce kendı eşim sandım eşınle eşim okadar benzıyorkı ıkız olsalar bu kadra benzeemez az once eşimi cağırdım bak dedım arkadaşın eşi sana ne kadar benziyor dıye oda cok şaşırdı hayretle baktı bu arada gezınız mükemmel olmuş

yok niye yanlış anlayayım, yalnız sizin nickiniz "nisa" olduğundan sadece anlamakta zorlandım :) (siz de yanlış anlamayın :) )
gezi yorumunuz için sağolun

hocam aşığım karadenizin doğasına
ben de motosikletim ile yaptığım gezilerin çoğunu eşimli birlikte yapıyorum
aklımda bir karadeniz turu yapmak var ama oraları pek bilmediğimiz için nereler gezilir neler yapılır beni en çok korkuta şey de iklimi.ne zaman yağmur yağacağı belli değil o yüzden çekincedeyim :pale:
ama motosikletimle oralara gelip doya doya gezmeyi de çok istiyorum :)

işte bir tane daha,yine her zamanki gibi harika bir gezi,seni takdir ediyorum kardeş, bu konuda üzerine daha bir başkası yok.belki bizim buralarda karadeniz gibi yeşil olsa bizim gezilerde öyle güzel ve takdire şayan olur,ama şu da bir gerçek ülkemizin her yerinin kendine has bir güzelliği var,seni dikkatli bir şekilde takip eden birisi var bunu unutma ,saygılar kardeş...

sağolun, teşekkürler, siz de çok iyi geziler yapıyosunuz, bu arada Eskişehir öğretmenlik için nasıl bi yer, özellikle ilçeleri ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

hocam aşığım karadenizin doğasına
ben de motosikletim ile yaptığım gezilerin çoğunu eşimli birlikte yapıyorum
aklımda bir karadeniz turu yapmak var ama oraları pek bilmediğimiz için nereler gezilir neler yapılır beni en çok korkuta şey de iklimi.ne zaman yağmur yağacağı belli değil o yüzden çekincedeyim :pale:
ama motosikletimle oralara gelip doya doya gezmeyi de çok istiyorum :)

Yağmura karşı önleminizi alırsanız hiç bi problem olmaz, bir de eskisi gibi yağmur o kadar yağmuyor buralara, tabi havasına belli olmaz, ama gülü seven dikenine katlanır :) umarım gezinizi gerçekleştirme fırsatı olur

yok niye yanlış anlayayım, yalnız sizin nickiniz "nisa" olduğundan sadece anlamakta zorlandım :) (siz de yanlış anlamayın :) )
gezi yorumunuz için sağolun
nısa kızımın adı uye olurken onun adını kullandım benım ısmım sınan 2014 xmax 250 abs var bende normalde endurocuyum bende ama bır de scooter segmentıne gırelım dedık

nısa kızımın adı uye olurken onun adını kullandım benım ısmım sınan 2014 xmax 250 abs var bende normalde endurocuyum bende ama bır de scooter segmentıne gırelım dedık

hımm anladım, bu scooter'lara pek ısınamıyorum ben de bi türlü , ama maksat motor sürüp gezmek, saygılar

eskişehir öğretmenlik için iyi hatta tercih edilen bir yer ,ilçeleri için aynı şeyi söyleyemem ilçeler küçük 5- 6 bin nüfuslu ,ama şunu unutma kışın çok soğuk oluyor ve birde yağış az ,kuru soğuk çok oluyor buralarda,yani paralar doğolgaza gidiyor...

eskişehir öğretmenlik için iyi hatta tercih edilen bir yer ,ilçeleri için aynı şeyi söyleyemem ilçeler küçük 5- 6 bin nüfuslu ,ama şunu unutma kışın çok soğuk oluyor ve birde yağış az ,kuru soğuk çok oluyor buralarda,yani paralar doğolgaza gidiyor...

hımm, o zaman oradaki çevre iller de öyledir, desenize bizim Çorum gibi o zaman :) Teşekkürler mesut hocam

Her zaman ki gibi,güzel bir gezi olmuş..Manzaralar içimizi açtı,gezmiş kadar olduk.Ayağına sağlık abi,kazasız sürüşler..

Yine çok güzel bir gezi yapmışsınız.
İnşallah şartlar olgunlaştığında bende oraları gezip görebilirim.

adamın ömrüne ömür katar bu karadeniz...önce kendi güzelliklerimizi gezmeliyiz hep yurtdışına gidenlere imrenirim ama buralar daha güzel...:)

Süper yerler. Bizlere de gitmek nasip olur inşallah. Paylaşımınız için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar