:mrgreen::cherry:Bu hintlier tekirdağ düşmanmı kardeşim ne tvs ne bajaj servisi var![]()
Parasına göre iyi motor ha 9000 olsa alirmiyim asla zaten talep görmesi de bu yüzden 7500 u geçerse kendi pimini çeker apache gibi bakınız millet yine yön değiştirdi cbf e bakıyor neden çünkü honda
Kesinlikle haklısın.Ben de almam açıkçası.9000 e onu alacağıma 10000 e kış dönemi 2. el bir CBF 600 alırım.
TR nin motosiklet gerçeği malesef.Ancak sanmıyorum o tip bir zamlanma olacağını.Bajaj ın her parçayı montajı ve lojistiği kendi bünyesinde halletme olanağı olduğu için bu da.
Apache hakikatten kendini bitirdi.Bayilerde hala 2012 eski kasa satılıyor. Açgözlü yaklaşımlarının bedelini ödediler.
Pulsar güzel motor , fiyatıda çok iyiydi kendimi hiç kasmadan alabilecektim şimdi 5000 liralık bir ek masrafa girdik ,tamam suzuki çok kaliteli motor ama benim motordan çok fazla beklentim yok hız falan önemli değil işimi görürdü ne yapalım inşallah alanlar memnun kalırlar fiyat açısından bir çok garibanda güzel motora binecekler. Kalkıp kaç senelik eski model eski teknoloji cbf150 ye 6000 lira verene kadar 7000 liraya pulsar 10 numara .Değerli Felis Leo;
Sizi ürün sahibi yapamadığımız için gerçekten çok üzgünüm. Her şey nasip ile olduğunu bir kere daha görmüş olduk. Kararınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin. Pulsar modelinin bu tarihe kalmaması gerektiğinin kesinlikle farkında idik. Bütün planımız mart ayı içinde hazır olmak şeklinde idi. Ama aşmamız gereken bir süreç sebebi ile bu gecikme yaşandı.Pazartesi günü gelecek olan BAJAJ yetkililerine sizin yazınızı örnek göstereceğim ve kullanıcımızın hassasiyetini canlı bir örnek olarak izah edeceğim.
Ama Allah'a şükür bir problemimiz kalmadı. Şu anda tek sorunumuz beklemediğimiz kadar yoğun talebe en kısa sürede cevap vermek. Bunu da çözdük Allah'a şükür.
Eğer bir gün Pulsar için karar verirseniz mutlaka haberim olmasını isterim.
Gecikme için tekrar özür diler, yeni ürününüzün hayırlı olmasını temenni ederim.
Saygılarımla...
Değerli Felis Leo;
Sizi ürün sahibi yapamadığımız için gerçekten çok üzgünüm. Her şey nasip ile olduğunu bir kere daha görmüş olduk. Kararınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin. Pulsar modelinin bu tarihe kalmaması gerektiğinin kesinlikle farkında idik. Bütün planımız mart ayı içinde hazır olmak şeklinde idi. Ama aşmamız gereken bir süreç sebebi ile bu gecikme yaşandı.Pazartesi günü gelecek olan BAJAJ yetkililerine sizin yazınızı örnek göstereceğim ve kullanıcımızın hassasiyetini canlı bir örnek olarak izah edeceğim.
Ama Allah'a şükür bir problemimiz kalmadı. Şu anda tek sorunumuz beklemediğimiz kadar yoğun talebe en kısa sürede cevap vermek. Bunu da çözdük Allah'a şükür.
Eğer bir gün Pulsar için karar verirseniz mutlaka haberim olmasını isterim.
Gecikme için tekrar özür diler, yeni ürününüzün hayırlı olmasını temenni ederim.
Saygılarımla...
arkadaşlar pulsar yakından görmek isteyenler denemek isteyenleri bekleriz pulsar 200 ns test aracı gelmiştir. ancak pazartesi günü aracın plaklası çıkacagından pazartesinden sonra denemek istyen arkadaşları bekleriz . ayrıca 10.05.2014 tarihinde büyük pulsar test sürüşü günü olacaktır. ayrıca ricam arkadaşlar motorları test etmeden denemeden yorum yapmayalım . gelin buyrun pulsar 200 ns deneyin gömrüşlerimizi deneyip test ettikten sonra paylaşalım teşekkürler![]()