- Konu Yazar
Amazon'dan Sipariş verdim 4 gün içinde elime ulaştı hava filtresi. Fakat hava bu filtrelere özel yağları var temizlendikten sonra yağlayıp öyle takılıyor ilk geldiğinde yani 0 kutusunda yağlı bir şekilde mi geliyor yoksa ben o temizleme kiti diye satılan üründen alıp yağlayıp öyle mi takmalıyım bilemedim.
Montaj'ı anlatan bir kağıt ile geldi üstünde hiç yağlamayla ilgili bir şey yazmıyor eskiyi çıkartın yeniyi takın diyor
Hava filtresinin nasıl temizleneçeğini anlatan dökümanda ise temizledikten sonra yağı sürün 10dk bekleyin yağın ulaşmadığı(kızarmamış) yerlere tekrar yağ sürün emmesini sağlayın demiş benim filtre şuan kırmızı yani öyle sanıyorum ki yağı emmiş ve takılmaya hazır.
Bilgisi olan var mı
Teşekkürler.
Montaj'ı anlatan bir kağıt ile geldi üstünde hiç yağlamayla ilgili bir şey yazmıyor eskiyi çıkartın yeniyi takın diyor
Hava filtresinin nasıl temizleneçeğini anlatan dökümanda ise temizledikten sonra yağı sürün 10dk bekleyin yağın ulaşmadığı(kızarmamış) yerlere tekrar yağ sürün emmesini sağlayın demiş benim filtre şuan kırmızı yani öyle sanıyorum ki yağı emmiş ve takılmaya hazır.
Bilgisi olan var mı
Teşekkürler.