Oldukça zor durum benimde kesik kesik 6 yılımı geçirdiğim biri oldu. Debraj ile Frenin yerini karıştırıp düştüğüm oldu motorda ki düşük hızlardaydım.En son virajda patladık. Allah'ın cezası durum öyle ki insanın sevdiği ölür unutursun. Çünkü bir daha onu hatırlatacak bir şeyler görsen de hiçbir şey hissetmiyorsun.En azından benim için öyle.Hele ki şu teknolojide unutmanın 1 hafta olduğunu bile söyleyebilirim.Bu durum öyle ki bir yerlerde yaşadığını bir yerlerde onun nefes aldığını bilmek o kadar zor ki. Telefondan okudum elim titredi yemin ederim sinirden.Bir insan daha ne ister ya bu kadınları anlamak harbiden zor, insan insana bunu yapmamalı. Eskiyi hatırlayıp hatırlayıp sinirleniyorum.
Yaz yaz bitmez bu dostum.Unut daha iyilerini bulursun diyerek yalandan moralde veremeyeceğim.Belli de olmaz ben kendimden söylüyorum sadece geçici olarak unutabildim o anlık o gece ! çünkü başka işlerle uğraşarak kafanda o an düşünce kalmıyor. Ne yapman gerektiğini söyleyecek olur isem inan bende bilmiyorum.7 Yıl çok uzun bir süre
Umarım bir çaresini bulursun bana da söylersin. Gerizekalı kızlar

gitmesini istiyorsan sadece sana DEĞER VERİYORUM SENİ SEVİYORUM demek yetiyormuş. Boşuna kıskandırıyormuş millet yıllardır.