ah be abi okudum çok üzüldüm,
bende benzerini yaşadım fakat sonu aynı değil, yani şimdilik

2 yıllık bir ilişkim var ileride evlilik için plan yapıyorduk 2013 aralıkta istanbulda yaşayıp çalışırken yaşamayı planladığımız bodruma gelip iş buldum yerleştim hanımefendi hala izmirde 2 hafta sonra tartıştık bitti dedi ben dağıldım tabi hedef tek hobim olan motorsiklet ama evlilik planları olduğu için para lazım diye motorumu satmıştım hayalim dragstar dı tabi

aradım buldum nasılolsa ayrıldık ya artık alıp en azından onunla mutlu oldurum.buldum birtane tabi o kafayla ilk baktığım dragstar ı aldım.bursa'dan bodrum'a yola çıktım balıkesir'de sağ bacağımın yağ olduğunu farkettim akhisar'da amortisör'den takır tukur ses gelmeye başladı(miller yamuk haliyle amortisör keçeleri patlamış yolda

)neyse manisa'da yaptırdım sıkıntı kalmadı( bu arada manisa Ege Motor Rıdvan usta 10 numara ustadır fakat sadece japon alman ve büyük motorlara bakıyor)bodruma geldim 1 hafta sonra bir inceliyim dedim motoru daha önce açmışlar contalar kesme yağ damlatıyor fln. patlak motor yani.2 ay sonra barıştık

keşke almasaydım bak biriktirdiğim para gitti dedim.4-5ay bindim takas yaptım kanuni tiger'la para lazım evlenicem diye.yüzükleri aldık istemeye gidicez ailelerle sözleştik.nişan düğün hazırlikları.geçenlerde yine tartıştık ben yine motora sardım.tiger la olmaz dragstar ya da shadow 750 almayı koydum kafaya motor arıyorken barıştık

. meğer hatunun modeli böyleymiş tartışınca ayrıldık moduna giriyormuş ne bileyim kullanma kılavuzu yokki tartışınca bir süre beklemek lazımmış zaten o arıyor bir süre sonra
kısacası kafan bozukken hiç mi hiç yaklaşma motora bence ne kullan nede alım satım düşün

sonra benim gibi kapının önünde kanuni tiger'la bakışırsın.

atsan atılmaz satsan satılmaz
insallah daha güzel bir ilişki yaşarsın belkide tekrar barışıp daha kuvvetli şekilde devam edersiniz