Arkadaşlar, motor yağını kaç km'de değiştiriyosunuz? Ben 3000 km'de değiştiriyorum, yağ baya kararmış oluyo, kitapcıkta 6000 yazıyo, o kadar beklesem sanki yağ tüm özelliğini yitirecek.
arkadaşlar 16500 km ye geldim aklımda ki şu, bu aletin zinciri ne zaman değişir, ustam geçen bakımda değişmesi gerekir dedi de acaba kekleniyormu yum?
Arkadaşlar, motor yağını kaç km'de değiştiriyosunuz? Ben 3000 km'de değiştiriyorum, yağ baya kararmış oluyo, kitapcıkta 6000 yazıyo, o kadar beklesem sanki yağ tüm özelliğini yitirecek.
Üzerindeki fabrika çıkışı zincir Did marka. Eğer düzgün kullanılırsa,bakımı eksik edilmezse 50.000'e kadar yolu var. Bakılmazsa 10.000'de bile biter.
Sürekli bollaşıyor mu zincir?
Bollaşması abartı değil gibime geliyor, her 200-300 km de yağlıyorum ama tembelliğimden zincir temizliğini yapmıyorum.
arkadaşlar 16500 km ye geldim aklımda ki şu, bu aletin zinciri ne zaman değişir, ustam geçen bakımda değişmesi gerekir dedi de acaba kekleniyormu yum?
Ben sakin kullanan biriyim, bu sefer denemek için 4000 km'de değişcem bakalım.Ben de ortalama 2500-3000 arası değişirim yaklaşık 10 yıllık ybr 125 kullanıcısıyım. servisler 1500-2000 km dolunca değişmek ister. Kullanma kılavuzunda 6000 yazıyor ama kullanıma bağlı olarak 6000 ülkemizde çok uzun aralık. malum Tr'de sürüş biçimi çok hunharca olur. normal kullanım değerleri ile 6000km yağ değişimi için belirlenen süredir. servisler herşeyin en iyisini kendileri bildiklerini zannettikleri için kitapçıkta yazanı boşver derler.
arkadaşlar sedat57 kaza yapmış arh- kan gerekmiş anasayfada başlık var yakında olan varsa acil yetişsin :salut:
A(-) negatif kan lazım..pendikdeki marmara eğitim araştırma hastanesine..iletişim için Ramazan Canı arayınız.. 0543 256 23 54 ben nöbetteyim..Sedatıda beyin cerrahisine almışlar haber yok..
Mete_han nikli Mete abinin konuyla ilgili mesajını paylasıyorum
pırellı ıslak zemıde su sıcratma olayı varmı pekıİyi motor lastiği yumuşak olandır, yol tutuş açısından bakıldığında. Pirelli veya michelin bence güzel lastikler. Yağmurlu havalarda kullanıyorsanız lastiğin su tahliyesinin de iyi olması önemli.
Mete_han nikli Mete abinin konuyla ilgili mesajını paylasıyorum
Yasim 17 ybr almayi dusunuyorum ama 2013-14 modellerde problemler varmis karburator amortisor gibi dogrumu
Yasim 17 ybr almayi dusunuyorum ama 2013-14 modellerde problemler varmis karburator amortisor gibi dogrumu