TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar bu motor uzun boylular için iyimidir 1,90 boyundayım alçak olan motorları pek sevmiyorum da.

kardeş benim boyum 1.95 80 kg. ve uzun yıllar araştırma yaptım benim altımda en iyi duran motor tvs apache yani bence uzun boylu insanlara en çok yakışan motor apache istersen sana bikaç foto atabirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------

peglerde ne pul var nede cıvata mil tutuyor orjinalinde

peklerin bağlı olduğu parçaya bak her birinde 3 tane civata var

Mts disk kilidi apache'ye uyuyormu arkadaşlar.
ürün şu http://www.feyizoglu.com/Alarmli-Disk-Kilidi_45951.html#0

arkadaşlar merhaba fabrika çıkışı lastikler çok kayıyor lastik alıcam öneride bulunabilirmisiniz

genelde düz yolda kullanmayı düşünüyorum zaten... bu arada ekseriyetle ön fren kullanıyorum daha çok

ağırlık transferi yapmadan ön fren yaparsan daha uzun mesafede durursun

kardeş benim boyum 1.95 80 kg. ve uzun yıllar araştırma yaptım benim altımda en iyi duran motor tvs apache yani bence uzun boylu insanlara en çok yakışan motor apache istersen sana bikaç foto atabirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------

peklerin bağlı olduğu parçaya bak her birinde 3 tane civata var

ön pegi tutan parçayı diyorsun fakat bendekiler metal pul

Arkadaşlar iyi geceler bir sorum olacak... 1 saati aşan yollarda bacaklarım uyuşuyor ve yoruluyor... motorun kendi ayaklıklarından ziyade ileri doğru ayağımı uzatmak istiyorum aklıma koruma demirleri geldi... koruma demirlerine ayakları koyacak bir yer yaptırılabilir mi... seyahat anında ne gibi sakıncası olabilir... dengeyi ne kadar bozar tecrübesi olan var mı?

ben düz yollarda,güvenli gördüğüm yerlerde koruma demirine koyuyorum.bacaklarım ayaklıklarda yorulmuyor hiç ama keyfi olarak koruma demirinede koyabiliyorum bazen.bence bir şeyler yaptırmaya gerek yok.görüntüyü bozar.düzde,güvenli yerlerde koruma demirine koy,dönüşlerde,virajlarda normal ayaklığa...

Arkadaşlar iyi geceler bir sorum olacak... 1 saati aşan yollarda bacaklarım uyuşuyor ve yoruluyor... motorun kendi ayaklıklarından ziyade ileri doğru ayağımı uzatmak istiyorum aklıma koruma demirleri geldi... koruma demirlerine ayakları koyacak bir yer yaptırılabilir mi... seyahat anında ne gibi sakıncası olabilir... dengeyi ne kadar bozar tecrübesi olan var mı?

Evet 40-50 km den sonra, stress ve motor titresimimden dizlerin ve bileklerim agriyor. Bence koruma demirine koymak fazla fark ettirmez, ani birseyde tepki sureni uzatir. En guzeli cekip kenara dinlenmek.

ön pegi tutan parçayı diyorsun fakat bendekiler metal pul

işte o ön pegleri tutan parçanın vidalarını sök üstte çelik pul altta civatanın hem etrafında hemde üstünde plastik pullar olacak benim tahminim onlar titreşimi emiyor bi aç bak onları sökmüş olabilirler

Bu kampanya çok konuşulacak...

jkqucxjl.jpg
[/URL][/IMG]

Salı günü memlekete gittim. Perşembe günü ise geri geldim.
Yaklaşık 650 km felan yol yapmış oldum uzun yolda.
Yakıttan bahsedeceğim. Bir arkadaş yakıt konusu açmış ta, admin buraya yönlendirmiş.
50 Tl lik benzin ile, 410 km yol yaptı armadillo.
50 Tl/5,12(benzin lt fiyatı):9,76 litre.
9,76 LT ile, 410 km yapar ise, 100 km kaç litre yapar?
9,76*100/410: 2,38 LT.
Gidişte yakıt tüketimi 100 km, 2,38 lt çıktı.

Lastik konusunu tekrar açıyor gibi oldum ama 2013 kasaya uyumlu gibi pirelli mt 75 buldum sava mc18den sonra. ön 90-80-17 arka 110-80-17. Pirellinin fiyatı savanın 2 katı yalnız. Sizce hangisi mantıklı?

Herkese merhaba, arkadaşlar motoru kışın yatırınca aküyü yedik maalesef :) Yan şasi kapağı söküp aküyü aliyim dedim ama kapağı bir türlü açamadım. Alt kısmı kurtuluyor ama üst bir türlü çıkmadı. Bir tekniği falan mı var acaba size sorayım dedim. Yardımcı olursanız sevinirim...

TVS APACHE almayı düşünüyorum 2011model 26000de sizce kaç TL eder
kronik sorunları varmı motorun alırken nerelerine konrtrol etmem gerekiyor??
2. el motor alırken notere ne kadar masraf yaparım ??

Son düzenleme:
Herkese merhaba, arkadaşlar motoru kışın yatırınca aküyü yedik maalesef :) Yan şasi kapağı söküp aküyü aliyim dedim ama kapağı bir türlü açamadım. Alt kısmı kurtuluyor ama üst bir türlü çıkmadı. Bir tekniği falan mı var acaba size sorayım dedim. Yardımcı olursanız sevinirim...

Cek al. Orada plastik pim kaucuk delige giriyor. Alt kurtulduysa uste asil. Ustte 2 pim var. Once birini kurtar sonra digerini.

Oturuşunuzda bir problem olmalı yada kendinizi çok sıkıyorsunuz, 3 saat molasız gittiğim olur inince bir okadar daha gidesim var ağrı yorgunluk tutulma olmuyor ...

şu çirkin egzosu değiştirmem lazım ama Ankara'da tanıdık egzozcu bilmiyorum :(

2632incit834923.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar