RESIM GOZUKMUYORRR:silent:
hocam bende shadow vt 750 var saft yagi kac litre alir ve kac bin km de degistirmemiz gerekir yardimci olursaniz sevinirim tskrlr
Böyle daha pancar motoru gibi çalışsın istiyorum ama rölanti ayarı yapılamaması çok kötüymüş gerçekten...
Selam arkadaşlar, honda sprit modelini almak istiyorum ama ikinci elde bulamadım yada bulduklarım çok tuzlu![]()
sorum şu : Honda Türkiye' den kapura verip sipariş verirsek sıfır makine getirirler mi ?
2010 dan sonra honda shadow motor getirmiyor ( talep azmış ) zaten spirit modeli az tr de.satanda tuzluya satması normal 0 km almak istiyorsan dahada tuzlu olucak ama sen bunu göze almışsınhayırlısı olsun iyi makinadır
Teşekkürler ; ikinci el fiyatlarına baksanıza o parayı vereceğime sıfırını alırım daha iyi, millet burnundan kıl aldırmıyor. Peki getirtiler mi hocam kaporasını verirsek. tahmininizce kaça mal olur ? yurt dışı fiyatları 7.500,00 $ dolar civarında ama
illa ki getirtirler dostum parayı veren düdügü çalarama en az 27 28 bın tl ye patlar..sebebi büyük yüce adil merhametli devletimizin vergi politikası malum...
2005 model 35.000Km'deki VT 750'nin fiyatı ne olmalı sizce (bakımlı bir motor)?