Bir Çaylakda Mersinden

Merhaba arkadaşlar,

Forumda çok yeniyim ve motosiklet konusunda acemi olduğumu düşünüyorum. Şöyle bir göz gezdirdimde ne kadar hoş bir forummuş hemen kaydoldum.
Tecrübeli abilerim ve kardeşlerimle tanışmak, onların tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Forumda çok yeniyim ve motosiklet konusunda acemi olduğumu düşünüyorum. Şöyle bir göz gezdirdimde ne kadar hoş bir forummuş hemen kaydoldum.
Tecrübeli abilerim ve kardeşlerimle tanışmak, onların tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Hoşgeldin :) :flower:

hoşbulduk :)
ybr 125'ten son anda vazgeçmiştim içimde kaldı
vites geçişleri nasıl acaba hiç deneme fırsatım olmadı

kardeş forumda yeniyim daha tam kurcalayamadım ama teşekkür ederim,
bende benzer sorunu yaşıyodum (ışıklarda 1. vitese geçmeme ve boştayken vites ışığının yanmaması) sanırım tamamen benim acemiliğimden. duruşlarım kötü, vites düşürerek değilde debriyaja basıp arka arkaya 4-3-2-1 yapmamdan kaynaklanıyor sanırım, zaten vites kutusundan sıyırma sesi geliyo :sunny:
Acemiysen neden 250 ile başladın dersen arkadaşın gazı derim :)

kardeş forumda yeniyim daha tam kurcalayamadım ama teşekkür ederim,
bende benzer sorunu yaşıyodum (ışıklarda 1. vitese geçmeme ve boştayken vites ışığının yanmaması) sanırım tamamen benim acemiliğimden. duruşlarım kötü, vites düşürerek değilde debriyaja basıp arka arkaya 4-3-2-1 yapmamdan kaynaklanıyor sanırım, zaten vites kutusundan sıyırma sesi geliyo :sunny:
Acemiysen neden 250 ile başladın dersen arkadaşın gazı derim :)

Ben " Kurcalasan bulursun " tavrı ile yazmadım onu :) Tamamen bakıp sadece iyi niyetli bir şekilde yazdım sana.
Acemilik yani yeni başlayanlar için bence 250CC motosiklet çok yüksek değil tam tersine normal diyebiliriz ki bende zaten yeniyim ve acemiyim, direk 250CC aldım.
Yeni başlayan birisi 125CC motosiklet aldığında biraz alışınca hemen 250CC bakıyor ki 125'den 250'ye geçme süreci çok uzun olmuyor, bu yüzden iki kere masraf yapmaktansa 250 almak en başta daha mantıklı geliyor insana :) Vites düşürme olayını AEA ( Altın Elbiseli Adam - Barkın abi ) 'nin çektiği bir video var onu izlemeni tavsiye ederim ( http://www.altinelbiseliadam.com/motosiklette-vites-degistirmek/ ) gerçekten iyi bir anlatım sergilemiş...

Altın Elbiseli Adam videoları gerçekten süper, Barkın Abi sabaha kadar anlatsın oturup izlerim :)
250cc seçimi konusunda biraz daha içim rahatladı sayende sağol, dediğin gibi belkide bikaç ayda 250'ye geçme isteği olacaktı hemen. kursta 125likle gösterdiler bu yüzden 250lik biraz kükrüyor gibi geldi ama alışıyorum :cat:
gazı yavaş verince akıyor hayvan :mrgreen:

Altın Elbiseli Adam videoları gerçekten süper, Barkın Abi sabaha kadar anlatsın oturup izlerim :)
250cc seçimi konusunda biraz daha içim rahatladı sayende sağol, dediğin gibi belkide bikaç ayda 250'ye geçme isteği olacaktı hemen. kursta 125likle gösterdiler bu yüzden 250lik biraz kükrüyor gibi geldi ama alışıyorum :cat:
gazı yavaş verince akıyor hayvan :mrgreen:

Ehhh yaaniii o kadar da olsun :) :cat:

Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldiniz, biz toplaşıp sohbetlere başladık bile.
özelden numaranızı yazın arayalım, tanışalım :)

herkese teşekkür ederim bu kadar sıcak bi karşılama beklemiyodum,
forum ortamının kalitesi belli oluyor

Hoşgeldiniz, bende yeniyim her konuda. :) Mersinden birilerini görmek güzel.

Hoşgeldiniz:)motosikletinizin fotosunu isteriz:)

benim afacan bu :)
http://www.resimupload.net.tr/?di=EPG4

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

olmadı galiba bide şunu deniim

bir denemede benden aynı siteden
www.resimupload.net.tr
[/URL][/IMG]oldu ama biraz minnacık oldu:)
www.resimupload.net.tr
:) HIZLIRESİMCOM BİRDE ONU DENEYİN:) TAM OLDU DERKEN RESİM YOKOLDU:pr:
JLkEYq.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar