süper bir foto olmuş aralarında ufak kalan mt09 sanırımbu arada makinan aralarında ben burdayım diye bir duruş sergilemiş :queen:
Küçük durduğuna bakma içi dolu fıçıcık
süper bir foto olmuş aralarında ufak kalan mt09 sanırımbu arada makinan aralarında ben burdayım diye bir duruş sergilemiş :queen:
Geçen hafta yol tutuşunu daha iyi yapmak için lastikleri değiştirdim,bu lastiğe güvensizlik vs değil,daha üst sınıf ve kendini testlerde kanıtlamış bir lastiğe geçiş oldu. Pirelli Diablo Rosso2 aldım,motor düzde acayip rijit oldu ve yola sakız gibi yapışmaya başladı. Kalkışta arkayı atma,frende arka kilitleme diye birşey yok acayip memnun kaldım. BT021 spor touring lastiği bu ise supersport,hamuru ve özellikleri bambaşka,özellikle kuruda harikaTavsiye olunur,bu arada BT021'ler satılık,sıfır gibi aklınızda olsun:cat:
Uzun süredir bekleyişte olduğum Beyaz Fazer8'in bayiye gelmiyeceği haberini aldım. Hep aklımdan geçen sıfırını almaktı ama 2 ay beklemek gereğinden fazla gelmeye başladı. Sorum şu arkadaşlar 2013 model ile 2014 model arasında göz ardı edilemeyecek bi özellik farkı var mı ?
Motolastik'den aldım,İzmir'den,takma da orada yapildi. Tavsiye ederim,oldukca bilgili,titiz ve sadece bu işle uğraşan bir firma! Ceza 1080/7 oldu,uzun süre kullanmayı düşündüğümden tereddüt etmeden iyi birşey almak istedim,rosso'nun son takımını aldım. Kesinlikle tavsiye olunur. Yurtdışı testlerine bakabilirsiniz,bizim burada da kullananlardan kötü diyen duymadım ki gercekten süper!
Uzun süredir bekleyişte olduğum Beyaz Fazer8'in bayiye gelmiyeceği haberini aldım. Hep aklımdan geçen sıfırını almaktı ama 2 ay beklemek gereğinden fazla gelmeye başladı. Sorum şu arkadaşlar 2013 model ile 2014 model arasında göz ardı edilemeyecek bi özellik farkı var mı ?
O kadar bekle sonra motor gelmesin, üzücü.. umarım istediğin gibi bir fazer bulabilirsin.
bu arda bende mt 09 bekliyor bir kaç bayi ile irtibata geçtim yok dediler çevrenizde olan bayilerde varsa hemen talibim şimdiden tskler (bu arada makinasızlıktan ölüyorum Sakın satmadan makina ayarlayın)