Aklımın ucundan geçmezdi scooter bakacağım ama 2014 x max ı görünce dedim tamam öncelik bu olsun. 400 ünü biliyordum zaten ama 400 lük hem alımda hemde işletme maliyetleri olarak biraz tuzlu olduğundan hiç düşünmemiştim. Suzuki İnazuma düşünürken bir anda bu motoru gürünce aklımı çelmedi değil. Özelliklerine bakarsak motorlar bir birine çok yakın geldi. Hem torku hem beygiri. Geçmiş bir motorculuğum var ve hali hazırda dönem dönem arkadaşlarımın motorunu sürmekteyim.
Artık anahtarı kendime ait bir motor alayım derken (kafamda sadece motosiklet vardı, scooter yok tu ne yalan söyliyim

) İnazuma inazuma derken haydaaaa karşıma bu 250 lik scooter çıktı. Fiyat aynı, motor neredeyse aynı fakat tarz ve kullanım farkı var. Kullanıcılar bilirler ne dir bu x max 250. Şehir içi dışı rahat kullanım, büyük gözükmek vs. dışında değerlendirmeler nasıl olur?
Güzel motor dicek bir şey yok. Zaten şu son dönemlerde iki marka benim için ön planda yamaha ve Suzuki, son bir kaç senedir kötü motor yaptıklarını görmedim ve ikisininde TR için fiyat politikalarına hayranım. Özellikle YAMAHA nın... MT serisi örnek olabilir.
Neyse kullanıcı yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Yakıttan tutunda ivmelenmesi gibi...
Şimdiden teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
Dün aldım motorumu sonunda beaaa

xmax 250 ABS

darısı bekleyenlerin başına
Görüntü şahane, güle güle keyifli keyifli kazasız belasız motordan zevk almaya bakın. Montta güzel, motorda güzel, surattaki ifade de mutlu ve mesut o da güzel. Yalnız Artçıya bir de sırtlık oldu mu dadından yenmez bu aletin. Kıskanmadım değil

, Benimde aklımdan geçen alet bu umarım bende sizin gibi gülümserim aldığımda.
Daha çok yeni ama ilerleyen dönemlerde yaşadığınız sorunları yada artıları paylaşırsanız motorla ilgili bilgilere sahip olabiliriz. Yakıt, yol tutuş, hızlanma(max. hız sorun değil önemi yok, dikkatli gidelim.), frenleme gibi özellikler...
Tekrardan hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
2 tür motoru da kullanmış biri olarak konfor ve pratiklik arıyorsanız x-max derim. 2 adet tam kapalı kask alan sele altına gerekirse dizüstü bilgisayar da konabilir. 140 Km'ye kadar sıkıntısız ivmelenir. Biraz yüksek bir camla rüzgardan korunursunuz, artı yağmurlu havalarda kesinlikle vitesli motor kullanılmaz,eziyettir. İsterseniz şuraya bir göz atın :
http://gozungu.blogspot.de/2013/10/yamaha-x-max-250-nacizane-inceleme.html