selamlar. mt-07 de mt-09 daki gibi 3 farklı sürüş modu var mı?
gelsin gözümün önünde dursun da teslimat için birkaç gün daha beklerimarkadaslar yamaha bayısı ıle konustum 2. parti en gec haftaya cuma gelıcekmıs tabı nezaman teslim alabiliriz bilemicem.Motoru alanlar surus deneyımlerını yazabılırlerse guzel olur
gelsin gözümün önünde dursun da teslimat için birkaç gün daha beklerim![]()
Dostum sana gün verdiler mi?
Benim motosiklet Abssiz Race Blu ve Baydar bu Cumartesi günü teslim alabileceğimi söyledi. (Belgeleri haftaya Pazartesi, Salı hazır olurmuş.)
ben iki üç defa sordum hepsinde de sabit ve net bir şekilde 20 nisan denildiyse 20 nisanda teslim edeceğiz dediler. Bende şaşgın şaşgın bekliyorum ... nasıl olacak bu iş diye . race blue abs için
Dostum sen de deseydin ya "20 Nisan Pazar gününe denk geliyor. Nasıl olacak o iş?" deyü.
Pazar açıksalar yine sorun yok tabi![]()
arkadaşlar benim motorum geçen cumartesiden (hatta cuma sandıktan inmiş sanırım) beri Tuna otomotivde yatıyor. duyduğuma göre fatura da gelmiş. yalnız ruhsat, sigorta işleri için teknik bilmemne belgesi beklenşyormuş o bir türlü gelmemiş. sanırım tr de ilk kez çıkan model olduğu için teknik belgesi yok şu an. ama birkez belge çıktı mı diğer partidekilerin bu kadar bekleyeceğini düşünmüyorum.
uzun lafın kısası ben motoru dahi hiç görmeden renk ne olursa fark etmez diye hemen ilk sıralara yazıldım ama şimdi bu tavrım anlamsız geliyor. ilk parti ile ikinci parti hemen hemen aynı anda trafiğe çıkacak. bu sebepten istediği rengi özellikle dayatanların yaptığı daha mantıklı bana göre. gerçi renk işi zevk işi millet raceblu diye ölüyor bana göre de motorun tek kötü rengi.
Aynen zevk ve renk tartışılmaz meselesi ama canlı olarak baktınmı race blue'ya seninki hangi renk birde abs limi abs siz mi yan yana ise bende bir resim var yükleyim mağazada yan yana olabilir
gerçi renk işi zevk işi millet raceblu diye ölüyor bana göre de motorun tek kötü rengi.