Motogezi 12. (Sezon yağmurla başladı)

Geçtiğimiz pazar günü tabiatında verdiği rengarenk coşku ile :) bir Meriç turu yapmak istedim
Malum ben Hayraboluda yaşıyorum:wiinkk:
Meriç'e ulaşmak için Türkiye ile Yunan sınırı boyunca akan Meriç nehrini kullandım,maksat doğaya biraz daha yakın olmak (içine girmeme az kaldı:))

Diyeceksinizki şimdi bu hafta Hayraboluda kros yarışları vardı,sen nasıl motorcusun!
Okadar çok kros yarışı seyrettiğim oluyorki Bence ilk 30 dk'dan sonrası replay:)

200 kmye yakın yol yaptım,bir depo benzin tam geldi sayılır,Wavede İnnova gibi iktisatlı,ama innova daha ağır basıyor gibi
Kilometrede 92 kuruş bir litre ilede 54 km gitmiş oluyorum,yol şartları çok ağırdı bunuda hesaba katmak lazım
Çok yakıyor sanki:p

Kırmızı ile çizdiğim yerler haritada bulunmuyor malesef

1.jpg

Oysaki gün çok güzel başlamıştı

DSCF1796.JPG

DSCF1808.JPG

Heryer çiçek böcük

DSCF1828.JPG

Bu güneşi gördüğüm son sahne,sanki başımda kara bulutlar dolaşıyor:)
Kanola tarlası

DSCF1890.JPG

Uzunköprüye adını veren namı değer Uzunköprü:)1329 metre
Altından akan suyun rengi malesef içler acısı,Ergene nehri

DSCF1871.JPG

Buğday ve kanola tarlaları,ayçiçeği için henüz erken

DSCF1897.JPG

DSCF1912.JPG

DSCF1914.JPG

DSCF1913.JPG

DSCF1918.JPG

Yolda karşılaştığım Almancının yeri,yol kenarında kendi imkanlarıyla yapılan bir yer
Atatürk sevgisi ve eskiye özlem bir başka

DSCF1922.JPG

DSCF1926.JPG

DSCF1930.JPG

Çarık

DSCF1932.JPG

DSCF1934.JPG

Bu körüklü aleti anlayamadım:pale:

DSCF1936.JPG

Karşısı Yunanistan

DSCF1937.JPG

Yağmur şimşek ve gök gürlemesi ile kendini belli etti,üzerim ıslanıncada anladımki yağmur yağıyor :mrgreen:
Şükürki hazırlıklıyım,yağmurluğum,su geçirmez eldivenlerim ve botlarımla hazırım,artık yağabilir:)

DSCF1942.JPG

DSCF1943.JPG

Bu yağmur ve bu zeminde kezmenin keyfini kelimeler ile anlatamam,yağmur yağdıkça daha ileri gitmek istiyorum,
Geri dönmek için henüz erken:)

Bu Rusların gezi videolarını izlemeyi artık bırakmalıyım:mrgreen:

DSCF1948.JPG

Yunan adaları,:p

DSCF1950.JPG

DSCF1952.JPG

Meriç nehri göründü

DSCF1954.JPG

DSCF1955.JPG

DSCF1958.JPG

DSCF1961.JPG

DSCF1965.JPG

DSCF1967.JPG

DSCF1971.JPG

Meriç nehri

DSCF1974.JPG

Mecburan biraz uzaklaşıyorum nehirden,ama ilk fırsatta:)

DSCF1975.JPG

DSCF1978.JPG

Su bol olunca çeltik tarlalarıda çok

DSCF1982.JPG

DSCF1987.JPG

Bir yağmur daha geliyor

DSCF1988.JPG

Misss:)

DSCF1995.JPG

Hayvanlar için otlaklar gayet bol

DSCF1996.JPG

DSCF1997.JPG

DSCF1999.JPG

DSCF2004.JPG

DSCF2011.JPG

DSCF2019.JPG

Yağmur yine hızlandı

DSCF2020.JPG

Titaniğin filikalarından biri :cyclopsan

Bu nehir boyundaki son kare,artık geri dönüş

DSCF2028.JPG

DSCF2029.JPG

DSCF2035.JPG

Terminatör 8'in çekimlerinden arta kalan bir traktör, Hollywood'da yer kalmayınca filmi Meriçte çektiler:p

DSCF2039.JPG

Bu tekerler çeltik tarlalarında kullanılıyor,çamurlu ortamlarda lastik tekerlerden daha avantajlılar

DSCF2043.JPG

DSCF2056.JPG

Uzunköprü,Edirne yolu

DSCF2059.JPG

DSCF2049.JPG

Yeni satın almış olduğum ve bu şiddetli yağmurda test etme olanağı bulduğum eldivenlerim,
Yağmurluk gibi bu eldivenlerde yüzümü kara çıkarmadılar

DSCF2045.JPG

Ama asker botlarım nafile,Dil kısımlarından su geçiriyor ama neopren elbise gibi suyun içeri girip ısınması bir nebze olsun iyi sayılır
Birşeyler düşünmek lazım :pale:

DSCF2047.JPG

Eve vardığımda önce depoyu fulledim,benzin istasyonunda önce motoru sonrada kendimi bir güzel yıkadım
Eve gidip soyunduğumda sadece çoraplarım ıslaktı,
Yağmurda gezmenin keyfi bir başka:king:

valla çok beğendim gezinizi, yağmurda sürmek çok keyiflidir, diz altı askeri botlar hiç su geçirmez, onları tavsiye ederim, veya 10 liralik lastik çizmeler var , onlar hiç su geçirmiyor :), veya motosiklet botu :)
Sonuç: Fotoğraflar harika, kalite belli oluyor, panoramik çalışmalar bilhassa ilk panoramik fotoğrafınız( ortası ağaç olan) çok güzel, bi de ineklerin otlandığı fotoğrafa bayıldım, elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler, bu arada motorunuz çok fazla yakmış :)

Güzel bir gün geçirmişsiniz :) fotoğraf makinesinin markasını öğrenebilir miyim?

Hocam size cross şart... :)

Elinize sağlık Fotoğraflarda şşaaaaaanneeeee!...

Harika bir gezi olmuş. Fotoğrafları görünce memleketimi özledim. Devamını bekliyorum.

güzel gezi abi yeşillikler huzur veriyor birde sorun olmazsa bişi sorucam eldivenleri nerden aldın :)

İzmir İl Temsilcisi
Eline saglik keyifle okudum gezi yazini fotolarda ayri bir guzel..

Yakin zamanda sana enduro sart :)

Gezi iste boyle olur, icerisinde doga var, icerisindemotor var, icerisinde yagmur var, icerisinde en buyuk keyif gezmek var, fotolar tek kelime ile 10 numara, emegine ve yuregine saglik, gezilerinin devamini dilerim , saygilar...

Fotoğraflarda gezide çok güzel doğa ve motor sevgisini çok güzel yansıtmışsınız

Motosikleti
Dominar D250
Çok tgüzel gezi tebrikler, Paylaşım için teşekkürler.

keyifli bir gezi.tebrik ederim.tam doğa adamısın vesselam, devamını dilerim..

Çok güzel bir gezi olmuş abi,eline ayağına sağlık.Kazasız,belasız nice geziler dilerim..

thb

Dostum mevsim şartları ne olursa olsun, innova/wave modellerini konuşturan nadir insanlardan birisin tebrik ederim.
Geçen sene motoru yeni aldığım için uzun yola çıkmaya cesaret edemedim, gerçi halen acemiyim. Bu sene İstanbul-Edirne yapabilirim. Yola çıkarsam Hayrabolu'ya mutlaka uğrarım. Tanışmak görüşmek dileğiyle. Honda wave ile uluslararası gezilere çıkanlar bile var. Hadi Eyvallah

Saygılar.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
hocam yine sen yine çok güzel bir gezi ve fotoğraflar :) tebrik ederim...

abi ellerine saglık çok güzel bi gezi olmuş

Sağolasın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

Güzel Gezi Olmuş. Resimlerde 10 numara:rendeer:
Teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

Güzel bir gün geçirmişsin, yağmur manyağı olmaya ramak kalmış :queen:

Hep senmi gezicen birazda biz gezelim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

Bizim burada kara lastik derler en sonunda onlardan alıcam:),motor botları maalesef o paraları hakketmiyorlar
Ayrıca böyle gidersede motora lpg takmayı düşünüyorum:mrgreen:
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

Güzel bir gün geçirmişsiniz :) fotoğraf makinesinin markasını öğrenebilir miyim?
Teşekkürler,Fujifilm Finepix HS20 EXR

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

Hocam size cross şart... :)

Elinize sağlık Fotoğraflarda şşaaaaaanneeeee!...
Teşekkürler,Evet lazım hocam bende arasıra bakmıyor değlim,ama bu benzin pahalılığında zor :)
Bu kadar sık gezemem sonra,az aşım dertsiz başım :)
Bu yakıt değerlerinde bulursamda hiç düşünmem

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

güzel gezi abi yeşillikler huzur veriyor birde sorun olmazsa bişi sorucam eldivenleri nerden aldın :)

Sağolasın,bu tür eldiven burada bulamadım bende aliexpresten aldım
Link burada
http://www.aliexpress.com/item/2013-Scoyco-MC16-Motorcycle-Scooter-Gloves-Winter-Warm-Waterproof-Windproof-Protective-Racing-Road-Accessories-Free-Shipping/781486120.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Eline saglik keyifle okudum gezi yazini fotolarda ayri bir guzel..

Yakin zamanda sana enduro sart :)

Bir litre ile 50 kilometre gitse hiç düşünmem :) Çok yakıyorlar malesef bu kadar sık gezemem sonra
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

Gezi iste boyle olur, icerisinde doga var, icerisindemotor var, icerisinde yagmur var, icerisinde en buyuk keyif gezmek var, fotolar tek kelime ile 10 numara, emegine ve yuregine saglik, gezilerinin devamini dilerim , saygilar...
Teşekkürler Mesut hocam.beğenmenize sevindim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

Fotoğraflarda gezide çok güzel doğa ve motor sevgisini çok güzel yansıtmışsınız

Teşekkür ederim,insan olmayan yerler her zaman ilgimi çekmiştir

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

Çok tgüzel gezi tebrikler, Paylaşım için teşekkürler.

Sağolasın....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

keyifli bir gezi.tebrik ederim.tam doğa adamısın vesselam, devamını dilerim..

Evet diğer gezilerde olduğu gibi,teşekkürler:wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

Çok güzel bir gezi olmuş abi,eline ayağına sağlık.Kazasız,belasız nice geziler dilerim..
Amin cümlemize,sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

Dostum mevsim şartları ne olursa olsun, innova/wave modellerini konuşturan nadir insanlardan birisin tebrik ederim.
Geçen sene motoru yeni aldığım için uzun yola çıkmaya cesaret edemedim, gerçi halen acemiyim. Bu sene İstanbul-Edirne yapabilirim. Yola çıkarsam Hayrabolu'ya mutlaka uğrarım. Tanışmak görüşmek dileğiyle. Honda wave ile uluslararası gezilere çıkanlar bile var. Hadi Eyvallah

Saygılar.

Ben motoru gezmek için alıyorum kendimede motora birşey olmasın diye koyduğum bir sınır yok,olacaksa düz yoldada olur
Bahçeşehiri geçene kadar zorlanırsınız ondan sonrası kolay,yan yol tüyaptan sonra daha zevklidir,otoban fazla hızlı gelir o motora
Teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------

hocam yine sen yine çok güzel bir gezi ve fotoğraflar :) tebrik ederim...

Yeşili ve maviyi görünce dayanamıyoruz değilmi :)
Sağolasın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar