Evet arkadaşlar öncelikle hepinizden özür diliyorum çünkü bugün neredeyse hiçbir şey yapamadık sebebi ise motorumun kazalı olduğunu söylemiştim bugün motoru soyunca şaside ki yamukluğun beklediğimizden daha kötü olduğunu gördük ve düzeltecek adama gittiğimizde ancak yarın 12 gibi alabileceğimizi öğrendik(Tabi sanayi usulü olduğu için tahminimce anca 2-3 gibi çıkar) o yüzden bu günlük yapabileceğimiz bir şey kalmadı tekrardan özür diliyorum ama takipte kalın
Ve sormak istediğim bir soru var ustam hala egzozu koltuk altı almak istiyor fakat çelik boru yerine yanmaz hortum kullanmak konusunda ısrarcı yılda bir kere değiştirilse yeter diyor sizin bu konudaki görüşleriniz neler?
Ayrıca Rider95 kuyruk yükseltmeyi orjinel kuyruk plastikleriyle oynamadan sadece çamurluğu keserek yapmayı düşünüyorum neyse bugünden çekilmiş 3 fotoğraf ve sadece bu kadar fotoğraf çekebildiğim için kusura bakmayın ayrıca bugün kadran ve farı da sökünce gerçekten çok mükemmel bir görüntü oldu yarın için sabırsızlanıyorum;
Stop lambasının altındaki siyah plastik yani çamurluk kesilecek