13.04 gezi ayarlayalım :DD istanbul

Motosikleti
Henüz yok.
Hafta olursa ben gelirim, motoru bugun satin aldim hafta ici teslim alacagim. İnsallah yarin yagmur yagar, bulut yok ama.

Hafta olursa ben gelirim, motoru bugun satin aldim hafta ici teslim alacagim. İnsallah yarin yagmur yagar, bulut yok ama.
Yarın yağmur yok dostum :p başka zaman seninle de gideriz sıkıntı yok.

Bu arada gidelim gidelim diyenler nerdeler? 2 kişi mi geliyor:silent: motorcu adam yoldan korkarmı arkadaş...

Yarın yağmur yok dostum :p başka zaman seninle de gideriz sıkıntı yok.

Bu arada gidelim gidelim diyenler nerdeler? 2 kişi mi geliyor:silent: motorcu adam yoldan korkarmı arkadaş...

Bence bir başlık açıp, rotayı ve saati yazalım.

Şimdi cumartesi gezmededir millet, akşam damlarlar :D

benı de yazın sıleden az once dondum :queen: ama olsun :D sızınle heryer daha guzel olur :DDD

Açtım konuyu etkinlik bölümüne,gelecek olanlar yazabilir arkadaşlar, adminler onaylayacaklar birazdan..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------

benı de yazın sıleden az once dondum :queen: ama olsun :D sızınle heryer daha guzel olur :DDD

Hacı tek başına zevki çıkmıyor ya :) grup olduğunda daha zevkli olur, yoksa ben 1 yıldır hep tek hep yek gidiyorum :queen:

asıl amacım gezmek degıldı arkadasım ıle ulupelıt koyune bı zıyarete gıtmemız ıcap ettı :D

asıl amacım gezmek degıldı arkadasım ıle ulupelıt koyune bı zıyarete gıtmemız ıcap ettı :D

Ulupelit bıçkıdere nın yolları çok güzel ya, lastikler kalın olsa ne yatardım orada :mrgreen: en son kervansaray a kadar gitmiştim ama durmadım yol üstünde hiç. seni de bekliyoruz yarın 9.30 10:00 arası viaport opette ona göre :))

tamam gorusuruz yarın :cat: kac kısı olduk ..
bırde yenı baslık actınmı :silent:

tamam gorusuruz yarın :cat: kac kısı olduk ..
bırde yenı baslık actınmı :silent:

başlık açtım da moderatör onayından sonra yayınlanacakmış, şuan 3 kişiyiz konu açılınca ekleme olacaktır. sabah 09.30 10.00 arasında dediğim gibi. zulamda fındık fıstık olacaktı onları da alayım çantama :mrgreen:

Eğer bu saatte parça bulabilirsem gidona monteli bitane kamera aparatı yapıcam :D çekeriz yollarıda :D

Eğer bu saatte parça bulabilirsem gidona monteli bitane kamera aparatı yapıcam :D çekeriz yollarıda :D

Şileye son 20 dk kala çekilmişi var :D
Bu gezide 2 kişiydik ama çekilmiyor 2 kişiyle, yollar çok viraj ve yokuşlu yoruluyor insan :) Arkadaş yine geleyim diyor ama hiç motora binmişliği yok,sürmesini de bilmez. panik anında sallanır durur sağa sola :queen: hep tek hep yek artık. Yok sürmesini bilse bende honda 125 ace var onu verecem de bilmiyor ki :D

Ama geride kalan yollar daha güzeldi çekmedik onları :)))

Kışın bile başka güzel oralar :)
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1013498_10203127014604260_1999398419_n.jpg

Son düzenleme:
Beyler selam herkese,geçen haftada böyle bi başlık açılmıştı cumartesi gecesinden takipteydim hava güzel olursa gelebilirim belki kız arkadaşımla.Avrupa yakasından gelicek var mı konuyu okudum ama pek gelen yok galiba ?

Motosikleti
Henüz yok.
İki kisi varmis bir hafta ertelesen olurmusun (allah gostermesin) beni dinle belki o zaman daha fazla gelen olur. İyi gezmeler resim isteriz isteriz.

BEN KAVACIKTAN GIDECEGIM SUAN 3 YADA 4 KISIYIZ BU AKSAM NET SAYI BELLI OLUR DIYE UMUYORUM :d

3 kişiyiz şuan kesin gelecekler,yeni konu açılsın sayı artar ama 3 4 kişi de yeterli bence beyler :) başka zaman sizinle de gideriz

solidrider kardeşim tek olursak daha rahat ederiz bence,ama yine de sen bilirsin.. kız arkadaşın bizim ortamımızda sıkılır

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

Yarın sabah 9.30 10.00 arası Kurtköy viaport yanındaki opette toplanıyoruz arkadaşlar. Artık 2 3 4 5 yada kaç kişi olursak olalım orda ayak üstü tanışıp yola revan oluyoruz :))

Gelecekler;

wolfsat
Osiris
hazarozan
kngsze
kdiner arkadaşımızın motoru yokmuş, etkinliğe koşarak katılmayı düşünüyor :mrgreen:

Eğer konuyu görürse son dk da TanImsIz arkadaşımız :p

SolidRider ise kararsız şuan,ama katılmak isterse yerimiz belli saatimiz belli katılabilir seviniriz.

Gece belli bir saatten sonra burdaki cevapları okuyamaz isem bana face üzerinden mesaj atabilirsiniz ben okurum https://www.facebook.com/Tamer.Ozbilen?ref=tn_tnmn

Katılacak arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar,tekeriniz düz bassın Allah kaza bela vermesin :)

3 kişiyiz şuan kesin gelecekler,yeni konu açılsın sayı artar ama 3 4 kişi de yeterli bence beyler :) başka zaman sizinle de gideriz

solidrider kardeşim tek olursak daha rahat ederiz bence,ama yine de sen bilirsin.. kız arkadaşın bizim ortamımızda sıkılır

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

Yarın sabah 9.30 10.00 arası Kurtköy viaport yanındaki opette toplanıyoruz arkadaşlar. Artık 2 3 4 5 yada kaç kişi olursak olalım orda ayak üstü tanışıp yola revan oluyoruz :))

Gelecekler;

wolfsat
Osiris
hazarozan
kngsze
kdiner arkadaşımızın motoru yokmuş, etkinliğe koşarak katılmayı düşünüyor :mrgreen:

Eğer konuyu görürse son dk da TanImsIz arkadaşımız :p

SolidRider ise kararsız şuan,ama katılmak isterse yerimiz belli saatimiz belli katılabilir seviniriz.

Gece belli bir saatten sonra burdaki cevapları okuyamaz isem bana face üzerinden mesaj atabilirsiniz ben okurum https://www.facebook.com/Tamer.Ozbilen?ref=tn_tnmn

Katılacak arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar,tekeriniz düz bassın Allah kaza bela vermesin :)

SELIM10 DA GELICEM DEMISTI TAMER HATTA ARKADASIM DA GELIR DIYE YAZMISTI ?

NEYSE BEN OZELDEN YAZAYIM GELIRLERSE GELIRLER DEDIGINIZ GIBI 3 4 KISIDE YETER :cat: SIZE OZELDEN TELEFON NUMARAMI YAZDIM FAKAT TELIMI ISTE UNUTTUM YARIN SABAH ALICAM OZAMAN ULASABILIRSINIZ.

Motosikleti
Cbr 650F
sizin saat benim için geç oluyor.

bizde 2 arkadaş sabah 9 gibi şile yolunda taşdelen mevkinde buluşucaz

1 saat :cyclopsan fark var

sız bılırsınız yıne de ıyı seyırler sızede :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar