13.04 gezi ayarlayalım :DD istanbul

arkadaslar pazar gunu hava guzel olacak hr turlu fıkre acıgım guzel bı gezı ayarlayalım :D:queen:

Benim de 25tl lik benzinim var motorda (50-60km) :) Sizinle gezi başlangıcına gelir çay içerim, sonra eve dönerim :)

yanınıza uğrayabilirim bende,

duruma göre işim olmazsa geziye katılabilirimde,
evet kimler dolaşmaya çıkıyor :)

Ben cumartesi sabah İstanbul - Alaçatı / pazar sabah da Alaçatı - İstanbul yapacağım, yol üzerinde bir yerlerde olursanız bende uğrar bir çayınızı içerim :queen:

soyle bı dusuncem var
30jtop4.png
[/IMG]

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yahu ne çayı çorbası, kös kös biyerde oturmak bize göre değil. Yol yapalım biraz yol..

Bence eskihisardan feribotla taşköprüye geçelim,ordan bursaya inelim yada iznik gölüne :) Ben daha önce bu yolu kullanarak bilecike gitmiştim nefis bi yoldu muhteşem geçti gezi :mrgreen: köpekte görmedim pek
9526incih2058071.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

Benim rota daha az yorucu olur,körfezin çevresinde gezilecek pek biyer yok otoban hep,feribota binip 70 80 km yol yapıp bursaya ineriz. 10 tl bişey alıyordu en son ben bindiğimde.
Ama bu hafta sonu yağmur var iş yaş..... bize güneşli açık ve sıcacık bi hava lazım

Son düzenleme:
Bence eskihisardan feribotla taşköprüye geçelim,ordan bursaya inelim yada iznik gölüne :) Ben daha önce bu yolu kullanarak bilecike gitmiştim nefis bi yoldu muhteşem geçti gezi :mrgreen: köpekte görmedim pek
http://imgim.com/9526incih2058071.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

iznik olabılır daha once de hıc gıtmedım :thumleft:

Benim rota daha az yorucu olur,körfezin çevresinde gezilecek pek biyer yok otoban hep,feribota binip 70 80 km yol yapıp bursaya ineriz. 10 tl bişey alıyordu en son ben bindiğimde

iznik olabılır daha oncede hıc gıtmemıstım :thumleft:

http://imgim.com/9526incih2058071.jpg

Benim rota daha az yorucu olur,körfezin çevresinde gezilecek pek biyer yok otoban hep,feribota binip 70 80 km yol yapıp bursaya ineriz. 10 tl bişey alıyordu en son ben bindiğimde

13 Tl oldu benim bildiğim ama değişkenlik gösteriyor.

Ayrıca Yeniköy yolundan ziyade, Termal' yolu çok zevkli hem ormanlık vs. Bursaya kadarda inmeye gerek yok hani, termal'den üvezpınara çıkar, şelale altında gözleme yeriz. bizim kurtköyden 50km falan toplam. Ayrıca son 7 km si çok keyifli ormanlık yolu. :D

Osiris bak bu benim fikri dinle sen :D

13 Tl oldu benim bildiğim ama değişkenlik gösteriyor.

Ayrıca Yeniköy yolundan ziyade, Termal' yolu çok zevkli hem ormanlık vs. Bursaya kadarda inmeye gerek yok hani, termal'den üvezpınara çıkar, şelale altında gözleme yeriz. bizim kurtköyden 50km falan toplam. Ayrıca son 7 km si çok keyifli ormanlık yolu. :D

Osiris bak bu benim fikri dinle sen :D

Yağmur var hep :pr: şu yağmurlar bitsin istediğimiz yere gidelim artık sıkıldık yahu.. Benim daha önce kullandığım yol ormandı ama kimsecikler yoktu,senin güzergahta insanoğlu varsa sıkılmayız bol molalı gideriz açılırız

Yağmur var hep :pr: şu yağmurlar bitsin istediğimiz yere gidelim artık sıkıldık yahu.. Benim daha önce kullandığım yol ormandı ama kimsecikler yoktu,senin güzergahta insanoğlu varsa sıkılmayız bol molalı gideriz açılırız

Termalde ve termale kadar insancıklar var, Termalden sonra 7kmlik yolun ortasında da çok güzel bir çay evi tarzı derme çatma bir yere sahip amcamız var, biz yüreyerek o yolu gittimiğizde suyumuz bittiği zaman dağdan taşıyıp getirdiği kaynak suyundan ikram etmişti. Çok güzel bir yolculuktu. İstanbul çevresinde gidilebilecek sayılı yerlerden biri bence.

Termalde ve termale kadar insancıklar var, Termalden sonra 7kmlik yolun ortasında da çok güzel bir çay evi tarzı derme çatma bir yere sahip amcamız var, biz yüreyerek o yolu gittimiğizde suyumuz bittiği zaman dağdan taşıyıp getirdiği kaynak suyundan ikram etmişti. Çok güzel bir yolculuktu. İstanbul çevresinde gidilebilecek sayılı yerlerden biri bence.

Tamam dostum not ediyoruz bunu,ekliyorum seni paslaşırız tamam mı

guzel bı gezı planı yapalım net rota belırlıyelım ayrıca zamanda belırtelım

bıtırelım su ısı yahu:santa:

pazar gunu parcalı bulutlu 16 derece hava bı aksılık olmazsa sımdılık korkulacak bı hava durumu yok :flower:

guzel bı gezı planı yapalım net rota belırlıyelım ayrıca zamanda belırtelım

bıtırelım su ısı yahu:santa:

pazar gunu parcalı bulutlu 16 derece hava bı aksılık olmazsa sımdılık korkulacak bı hava durumu yok :flower:

Sen bana güven,nisan ayı full yağmurlu geçecek :)) yine güneşli bir gün yakalayıp kaçalım iznik taraflarına,yukarda hazarozan rota belirlemiş eskihisardan sonra mis mis :D çerezler benden :bounce:

Motosikleti
Cbr 650F
pazar sabah 9 gibi buluşup şile tarafına gidebiliriz. hatta teke civarında virajı bol yerlerde de turlayabiliriz.
12 yada 13 civarları dönebiliriz ben gelirim :)

bi arkadaşım daha var o da gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar