13.04 gezi ayarlayalım :DD istanbul

yarın aksama dogru bı sonuca baglarız sanıyorum.
su an ıcın olumlu bakan 1 osırıs
2 samet 10
3 hazarozan
4 ben
** 5 tanımsız ??*

varsa baska bellı etsın rengını :king:

Sizde hep 250 cc var,ben 150 cc ile tozunuzu yutmayayım? :mrgreen: Bu hafta şile olabilir, fenere kadar çıkıp geri döneriz. diğer hafta hazırlığı yapıp bursaya doğru yola çıkabiliriz,diğer haftada olabilir ben kurtköydeyim ekleyin https://www.facebook.com/Tamer.Ozbilen paslaşırız. benim işyerinde az sıkıntım var sadece, yoksa motor yatıyor kapının önünde :)

oyle sey mı olur bende gecen haftaya kadar apache kullanıyodum 250cc ye tas cıkarır :cat:

https://www.facebook.com/KngSze

Hasan:Bende varım :queen: Ama acemiyim sonra hade lağnn diye bağırıp şekil yapmayın :pl:

Bendede 125 Scooter var, :D ama gönül işte :) Başgan vardı birde, 7-8 Kişi oluruz sanıyorumki ?

Selam :) bende kısa süre sonra ybr 125 esd mle beylikdüzünden aranıza katılabilirim :thumleft:

Beyler yarın viaport opette buluşup şile fenerine var mıyız yok muyuz? :D

Rota bu,
7939incip2427827.jpg
ayda 2 defa giderim fenere çıkmaya gerekde yok barajın etrafından da dolanabiliriz zaten yol paso viraj hıza müsait değil pek :)) maksat eğlence çerezler benden bol bol çekirdek çitler yol üzerindeki köylerde mola veririz

Son düzenleme:
rota güzel katılmakta istiyorum ama yarın işim var saat 4 te paydos ediyorum :(

rota güzel katılmakta istiyorum ama yarın işim var saat 4 te paydos ediyorum :(

O saatlerde dönüş yolunda oluruz biz kardeşim ya :) sağlık olsun 3 4 kişi toplaşalım en azından. yol üstünde avlak vardı darlıktan sonra solda,orası da çok güzeldi girdim 2 3 km kadar içeri en son gittiğimde ama tek tadı çıkmıyor işte :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Yarın Kaç gibi düşündün ?

9- 10 gibi olabilir,öğleden önce olmalı sonrası karanlığa kalabiliriz. siz de bişey söyleyinde ortaklaşa bi saat ayarlayalım. dönüşte de F1 pistinde drag yapıyorlar,orda takılırız

Şahsen 14:00 15:00 gibi kurtköy taraflarında olabilirsek tıraş olmaya giderim falan diye düşündüm :D İlla fenere gideceğiz diye bir kaide yok sanırsam :) bence diğer yerlerden gelicek arkadaşlarıda düşünürek 9:30 diyelim. Viaport'un içide merkezi olabilir :D bekleşirken 1 çay içilebilir.

Şahsen 14:00 15:00 gibi kurtköy taraflarında olabilirsek tıraş olmaya giderim falan diye düşündüm :D İlla fenere gideceğiz diye bir kaide yok sanırsam :) bence diğer yerlerden gelicek arkadaşlarıda düşünürek 9:30 diyelim. Viaport'un içide merkezi olabilir :D bekleşirken 1 çay içilebilir.

Viaportun içinde kayboluruz pazar günü :))) o yüzden opet demiştim vakit kaybetmemek için,çayımızı yol üstünde köylerin birinde de içeriz daha güzel olur bence.
Seni yazdım faceden ekle sen beni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar