30 Mart 2014 Kocaeli MT - Yalova MT Gezisi

soa

30 Martta güzel hava varken ve seçimlerden dolayı herkes tatilken bir gezelim dedik.
Kocaeli MT olarak ben, Uğur kardeşim (Uğur Ak) ve caner abi (alial), Yalovadan Mevlüt abiyi (mezit)ve emre(apranax77) yi olarak plansızca yolca çıktık Çınarçık tı Armutluydu Derken Gemliğe kadar gitmişiz :queen:

Plansızca yaptılan rota..

nPGMoN.png

Baktık durmak yok gidiyoruz motosikletlerimizi ve kendimizi doyurmak için benzinliğe girdik :D..

djq3gr.jpg

vzo5MR.jpg

Ve Karizmanın yıkılmaz Kalesi Mevlüt Başkan :D

QXgBOG.jpg

Benzinliğin Bile manzarası bir başka

b84D70.jpg

Yoldan Kareler

1PnvzD.jpg

LPoA91.jpg

rLdMPM.jpg

7m8gRv.jpg

vzo4oz.jpg

1Pndnj.jpg

LPo3oo.jpg

rLd9dm.jpg

O2dM9A.jpg

caner abi

zRE4l4.jpg

mevlüt başkan

Gn1z23.jpg

ben

Ry639n.jpg

Manzaralar muhteşem, insanın yoldan çıksa bile umrunda değil yoldan çok manzaraya bakıyoruz :D..

ydn4oN.jpg

6R6nq9.jpg

W2rY9Q.jpg

Artık Küçük Kumlaya kadar gelmişken mola verelim diyoruz molasız sür sür nereye kadar. Çay bahçesinde çaylarımızı yudumluyoruz. Tekrar yola çıkmadan bir hatıra pozu Etrafta Foto çektirecek kimseyi bulamadığımız için foto çeken değişiyor devamlı :D

p4YP8n.jpg

YP5b6z.jpg

Gemlikten Bursa - Yalova asfaltına çıkıyoruz ondan sonra pek foto yok. Orhangazi üzerinden Yalova'ya geçerken tabiki yapılması gereken en önemli noktayı atlamıyoruz. Köfteci YUSUF'a uğramadan Bursa'dan Yalova'ya mı gelinirmiş :D.. Bayada açıkmışız. :D

8nE1zV.jpg

DXkJDz.jpg

ml8LoV.jpg

Artık nasıl acıkmışsak yemekler gelince resim yok :D..

Yalova'ya varınca bir erdem abiyi (Lucas) görelim diyoruz sağolsun bizi zorla alıkoyuyor, kahveyide onda içiyoruz ve bir günü muhteşem şekilde hep beraber geçiriyoruz.

Hepimiz bu rotaya ilk defa çıktık ama hayran kaldık bu çevrede oturan herkese şiddetle tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Toplu olarak iyi bir gezi yapmışsınız,elinize sağlık
Yanlız foto makine maviye fazla odaklı gibi :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok keyifli ve güzel bi rotaydı,resimler için tesekkürler kardeşim.

İzmir İl Temsilcisi
Devamini bekliyoruz yalova mtden :)

güzel bi ekiple güzel bi gezi olmuş, iyi ki plansız çıkmışsınız bence, bundan daha iyi olmazdı , bu arada makine fujifilm mi :) finepix renklerine benziyo :) renk doygunluğu bayağı fazla

Moderatör
Ben bu gezinin sonunu biliyorum. Zaten mühim olan da herşeyin sonu değil mi? :p

Gezi'yi guzel yapan yanindaki güzel insanlardir. Yolda kalsanda seni yolda birakmazlar.. Cok kabalik deiliz ama 10 numara saglam kadroyuz..zevkli eglenceli tadi dama gimizda kalan bir gundu yol arkadslarima cok tesekkurler ugur ak,i ayrica tesekkurlerimi sunarim gun boyu motorunu bana verdiği icin sagolasin

Guzel degerlendirilmis, ozel bir gun, tek kelime ile harika, kazasiz surusler arkadaslar, saygilar...

Moderatör
Gezi'yi guzel yapan yanindaki güzel insanlardir. Yolda kalsanda seni yolda birakmazlar.. Cok kabalik deiliz ama 10 numara saglam kadroyuz..zevkli eglenceli tadi dama gimizda kalan bir gundu yol arkadslarima cok tesekkurler ugur ak,i ayrica tesekkurlerimi sunarim gun boyu motorunu bana verdiği icin sagolasin
Bende ayrıca teşekkür isterim. Ne için olduğu farketmez. Ayrıca olsun yeter :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel bi ekiple güzel bi gezi olmuş, iyi ki plansız çıkmışsınız bence, bundan daha iyi olmazdı , bu arada makine fujifilm mi :) finepix renklerine benziyo :) renk doygunluğu bayağı fazla

Makine Canon Power Shot Sx 130. Manzara çekimleri için efekt verecektik esasında ama yanlış efekti seçtiğim için mavi-yeşil tonlarda doygunluğu fazla olmuş. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

Lafı bile olmaz ki abi böyle şeylerin. :)

soa

abi o sizin güzelliğiniz bizde aynısını düşünüyoruz ki ipimizi koparır koparmaz sizin yanınızda bitiyoruz. az ama öz bir topluluğuz biz bize yeteriz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Bende ayrıca teşekkür isterim. Ne için olduğu farketmez. Ayrıca olsun yeter :)

Abi sana teşekkürler bam başka tabi yoldan gelmiş üşümüş 5 tane adamı kahve ile ısıttın. Yengemizin ve senin müsavirperverliği yeter...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar