aşağı yukarı 2.7 ile 3.7 arasında gözüküyor.şu anda rodaj dönemi tabi.
arkadaşlar x max 2013 lerin arka çanta demiri x max 2014 lere olurmu?
Teşekurler bunun sanırım camı delerekte yapılanı var sen bunu kulanıyormusun ve bide nerden aldın yardımlarına teşekurler bu gun bir gozluk alıp azda olsa sorunu cozdum ama kalıcı bir cozum degil tabiki
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Olmuyor 2013 xmax 400 olanlar oluyor sadece
hayırlı olsun. motor güzel ama mont biraz fazla renkli. kırmızı bölümler olmayaymış iyiymiş (kızmak yok fikrimi söylemesem ölürdüm).
Kazasız belasız gule gule kullanOlurmu öle şey kızmak falanmontu maalesefki denemeden yurt dışından aldım, bende baya macerası var
ama inan bana inanılmaz memunum bir beden büyük almış olsam da
http://www.motoin.de/Clothing/Jackets/Leatherjackets/REVIT-GT-R-Jacket::31040.html?products_id=31040&country=DE
Bu arada bu model hala TR de yok..! Gelse kaça çakarlar Allah bilir.
Okan Guler diye bir arkadaş mra marka camlarım delinerek takılan aparatını yapmış ve bir kac senedir montajını yapıyor bu akşam merter mc donelts ta buluşup taktırıcam yarın deneyimmi paylasırımİki şekilde kalıcı çözümü var. Birincisi bu aparatı kullanmak.
Google'da "x max rüzgar spolier" yazarsanız sahibinden.com'daki ilan 1.sırada çıkıyor.
İkincisi ise Givi'nin de ön cam için alternatifleri var. Ama fiyatlar biraz fazla![]()
evet bu konu benim de kafama takılıyor bende x-max düşünüyorum kredi kartına taksitlendir mede vade farkı uyguluorlar mı uyguluyorlarsa fiyat ne kadar civarı oluyor acaba??
Ben bir kaç yerle görüştüm. 5 taksit yapabilen vardı peşine. Ama 9 taksit yapmak isterseniz %6 ve %7 (Bonus) için vade farkı koyuyoruz demişlerdi. Ben 5000 kadarını karttan çekeceğim için 300 küsür lira vade farkı koyuyorlardı. Yamaha'nın bu işe bir el atması lazım. Pek çok marka, kendi posları sayesinde peşine 9 taksit yapıyorlar. Yamaha neden yapmıyor enteresan doğrusu.
haklısın hepsini karta çekmiş olsan 900 tl gibi vade farkı yapıyor bu oran çok fazla(