Öncelikle kararınız yerinde.Fakat doğrusunu söylemek gerekirse seçiminiz yanlış.
4lira bütçe ile eski model japon malı motosiklete girilmez.
Girilirse 2-3 bin lirayı gözden çıkarmalısınız.
Zira göndermiş olduğunuz ilandaki motosiklet tamamen orjinallikten çıkmış uydurma işlemler ile ayakta tutulmaya çalışılan bir motosiklet.
Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki bir CBF150 alıp binseniz derdiniz tasanız olmadan belki 100bin km yaparsınız.
Fakat bu motosikleti komple restore edip en ince parçasına kadar revize etmeniz gerekli görünüyor.
Başlıca gördüklerim,
Far orj değil
Ayakları lamadan yapılmış
Göstergeler komple sökülmüş içinden işlem uygulanmış
Makinayı komple değiştirmiş olabilirler.Zira 92-93 modellerinde motor siyah oluyor ve 52hp oluyor.
Muhtemelen makina boyanmamış eğer değişmişse motor numarası ruhsat ile tutmuyordur.
Çünkü ruhsata numarayı işletebilmesi için 98 model ve üzeri bir makina koymaları gerekiyor ve bu makina tekrar söylüyorum siyaha boyanmamış orjinal renkteyse eski modeldir ve yasal olarak ruhsata işlenemez.
Size ışık olması açısından 98-99 modele ait bir resim paylaşayım.
Oradan karşılaştırma yapabilirsiniz.
Paylaştığım motosiklet bana aitti ve vidasına kadar orjinaldir.,
4lira bütçe ile eski model japon malı motosiklete girilmez.
Girilirse 2-3 bin lirayı gözden çıkarmalısınız.
Zira göndermiş olduğunuz ilandaki motosiklet tamamen orjinallikten çıkmış uydurma işlemler ile ayakta tutulmaya çalışılan bir motosiklet.
Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki bir CBF150 alıp binseniz derdiniz tasanız olmadan belki 100bin km yaparsınız.
Fakat bu motosikleti komple restore edip en ince parçasına kadar revize etmeniz gerekli görünüyor.
Başlıca gördüklerim,
Far orj değil
Ayakları lamadan yapılmış
Göstergeler komple sökülmüş içinden işlem uygulanmış
Makinayı komple değiştirmiş olabilirler.Zira 92-93 modellerinde motor siyah oluyor ve 52hp oluyor.
Muhtemelen makina boyanmamış eğer değişmişse motor numarası ruhsat ile tutmuyordur.
Çünkü ruhsata numarayı işletebilmesi için 98 model ve üzeri bir makina koymaları gerekiyor ve bu makina tekrar söylüyorum siyaha boyanmamış orjinal renkteyse eski modeldir ve yasal olarak ruhsata işlenemez.
Size ışık olması açısından 98-99 modele ait bir resim paylaşayım.
Oradan karşılaştırma yapabilirsiniz.
Paylaştığım motosiklet bana aitti ve vidasına kadar orjinaldir.,