NC nin neresi tipsiz olm ya, motor bloğu zaten efsane eşi benzeri yok muhteşem bi artçı ile fıtı fıtı turlama motosikleti. Miss miss :mrgreen:
Triumh Bonneville e alternatif, Moto Guzzi V7 Stone' a alternatif, Kawa W800 e alternatif ( NC S için konuşuyorum) + üstüne ağırlık merkzi daha aşagıda, Kombine ABS si var, ekstra bagajı var, 3 litre yakıt sarfiyatı var var oğlu var... ... ... ... Ayrıca birde üstüne diğerlerine ulaşamayanlar için ( ben :cherry: ) çok daha cazip fiyata geliyor vs. vs olan güzel bir Commuter. Yani iddia ettiği yere babalar gibi adını yazdırmış durumda şimdiden :cherry: Bakışaçısına göre değişir diycemde durum öyle de değil tam olarak NC S budur yani şimdi alıp uçar kaçar demek anlamsız olur zaten
Naked diye düşünürsen zaten olmaz, hiçbir SS Racing in kabuklarının soyulmuş hali, çıplak hali değil, ecnebice Naked değil :mrgreen:
Şimdi bu saydığım tüm modellerin motor ömürlerine benim insan ömrüm yetmeyeceğinden bu adam düşer kalkar deyip, çekiçlenip düzeltilip kolay yoldan kaynatılabilir yapmaları en mantıklısı.
HP olayına pek giremem CBR 250 mesela benim için fazla beygirliydi :mrgreen:
Arka maşaya katılıyorum iğrenç :mrgreen:
Ön çatal fark yapmazdüz ters çapraz hepsi olur, bu saydığım motosikletlerin herhangi biri görüntüsünden çok uzaklaşmadığı sürece sorun yok :cherry:
Kawa W800 favorim mesela 1.2cc 3 silindir binek aracı geçmesede alırımda pahalı pahalı :queen:
La bunlar MT başlığında konuşulcak şeylermi şimdi niye burdan sataşıosun :queen:
_ Ayrıca ben MT yi de alırım, düşük devirde süren dayılı vidyo izledim fıtı fıtı egzoz sesi vardı, pek öksürüp tıkanmış halide yoktu
2000-3000 devir takılınır gibi geldi bana :silent: Ürün gördüğüm dokunduğum ürüne göre pahalı, + artçı ve rahat etmelik sele + koruma demiri + çanta + + ruhsat plaka şu bu derken 25.000 lira ama yinede MT de tercihler arasında hala.
2014 olup zırt diye eskiyecek tasarım bişey alacaksamda bu paraları veresim yok, doğal olarak 2. ele bakınıyorum. E ordada henüz MT yok ama ben alana kadar 2. ele düşebilir takipteyim hemen gelmesini ve bu nası motor sesi la diyen birinden 2. el alabilirim aleti :mrgreen:
115 hp olanı 26 değil 16.000 olsada, hiç ön çatalı olmasa lastik bağımsız gitsede almam yani, tarzım değil niye anlatamıyorum :mrgreen: