Beyler hasret bitiyor, son bir hafta. Bu hafta içi dağıtım başlıyor. Yüzünüz gülebilir sipariş verenlerin neresi olursa olsun motorları gelecek 
Bizler 1ay beklemiş insanlarız iki günün lafını mı yapacağız :cherry:Aradım bana geminin geç geldiğini söylediler! Bu hafta sonu gelecekmiş...
bence öyle birşey düşünmebende mt 09 a dönmeyi düşünmeye başladım.
bence öyle birşey düşünmemt-07 için konuşurken 'peki ben 09 istiyorum ozaman o nasıl gelir?' dedim. abi senden onun için kapora bile almam en erken haziran görünüyor şuan dedi.
Aradım bana geminin geç geldiğini söylediler! Bu hafta sonu gelecekmiş...
Nasıl bir gemiyse bize uğramadan tüm avrupa limanlarına uğramış...
Sana numarayı vermeden 10 dk önce ben de konuştum; "perşembe günü dağıtım yapılacak" dedi. Anladığım kadarıyla verilen cevaplarda istikrar yok. İstanbul tuna ile konuştuğumda da bana "mallar kargo şirketinin deposunda" demişlerdi, bir ürün için bu kadar farklı cevap verebilme yeteneklerine saygı duydum.
Sana numarayı vermeden 10 dk önce ben de konuştum; "perşembe günü dağıtım yapılacak" dedi. Anladığım kadarıyla verilen cevaplarda istikrar yok. İstanbul tuna ile konuştuğumda da bana "mallar kargo şirketinin deposunda" demişlerdi, bir ürün için bu kadar farklı cevap verebilme yeteneklerine saygı duydum.
Farklı kişiler çıkıyor olabilir eğer gemi olayı doğruysa bize en baştan beri yalan söylüyorlardı... neyse her türlü sonuç yalan söyleyip müşteriyi oyaladıkları, ortak cevap motorların bu haftasonuna kadar geleceği... bekleyip görelim
Bugun sipariş vermek için sahibinden.com daki ilanları aradım istanbuldaki ve kocaelindeki bayileri hafta sonundan itibaren dagıtım olucagının ama bu gelen partıde mt 07 ellerinde kalmadıklarını soyledıler.İkinci partınınde mayısın ortasında veya hazıranın basında gelıcegını soyledıler.Acaba diğer nşehirdeki bayileride arasak istanbulda teslim alma imkanım olabilir mi.
Beyler her gün "hala gelmedi" muhabbeti yapmaktan sıkılmadınız mı?
Kıçı kırık Cbr250'nin fiyatı 12.400 TL, ondan hallice olan Cb500 19.950 TL ve Cbr500 21.550 TL!
Bu motosikletleri tükanların önüne yığsalar alır mısınız? Hayır. Fiyat/performans açısından da teknoloji ve kalite açısından da hepsi MT-07'den daha dandik...
Bu yüzden 15-20 Nisan aralığını bekleyin derim. O zaman gelmezse ne mi yaparız? Onu o zaman düşünürüz ama o tarihe kadar her gün "gelmedi, bugün de yok, ıı, yine gelmedi" muhabbeti kabak tadı verdi.
Ben de motosikleti sattım ve motosikletsiz çıldırıyorum. Ama bu kadar abartmaya gerek yok arkadaşlar. Şu an tam mevsim geçişi. 23 Nisan'a kadar yolu var. Motosikletin tadı zaten 23 Nisan'dan sonra çıkar
İyi, güzel, hoş şeyler hemen gerçekleşmez. Aceleye hiç gerek yok.