yok Anlaşamıycaz bir türlü..
ama iyi olmuş madde madde yazman. Bak şimdi bende o maddelerine cevap vercem.
1)topic'i yeniden gözden geçir(ben yine açıklıyayım)
2)senin mesajını alıntı yaparak cevap yazmadım Vulture24'e yazdım
3)Vulture24' yazdığım mesajı "SEN" alıntı yaparak ;Ahmet Abi' ni paylaşımında suç teşkil etmediğin "SEN" bana itafen söyledin.Yani Vulture24'ye yazman gerekeni "bana itafen yazdın" .
4)Bende 2. açıklamamda paylaşıma değil ,Vulture24'ye eğer bu suçsa sakladığın için sende suç işliyorsun dedim.
5)Vulture24'ye yaptığım kinaye net anlaşılıyor
6)yani benim sana itafen yazdığım birşey yok
7)Ben sana anlaşamamızın sebelerini tek tek "ya ben anlatamıyorum ya anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun" diye yazdım içinden sadece anlama zorluğu ile ilgi olanı sen tuttun çıkardın
8)Anlamakta zorluk çekiyorsan anlatayım; burada birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz zaten, muhatap bulmak için polemik çıkarmaya gerek yok.
9)Bilgi paylaşmak için zorla muhattap arıyorsan sana itafen yazılmış birşey olmasına gerek yok.
10)Bunun suç olduğunu zannedenlere açıkılma yapacaksın,senin muhatabın yanlış,muhatabın ben değilim
2)senin mesajını alıntı yaparak cevap yazmadım Vulture24'e yazdım
21 numaralı mesajda benim mesajımı alıntı yapmış ve yazmışsınya en üstte duruyoya..
3)Vulture24' yazdığım mesajı "SEN" alıntı yaparak ;Ahmet Abi' ni paylaşımında suç teşkil etmediğin "SEN" bana itafen söyledin.Yani Vulture24'ye yazman gerekeni "bana itafen yazdın" .
evet oda doğru.ama adam zaten 17.mesajda devletimin istemediği yerlere girmem demiş.sende 18.nolu mesajda şikayet et bence diyorsun.
bende 19. mesajda sana diyorumki neyi şikayet edecek suç yokki ortada ..sonra Vulture24 e ithafen ben neden bişey yazayımki. adam zaten yasaklılara girmem diyor.Şunumu diyecem ben
''gir kardeşim yasak falan yok.''Yani Vulture24 e ne demem gerekiyorki sen ona yazacaktın diyorsun.Anlayamadıkki ?
4)Bende 2. açıklamamda paylaşıma değil ,Vulture24'ye eğer bu suçsa sakladığın için sende suç işliyorsun dedim.
evet demişsin.fakat adam zaten yasaklı sitelerde işim olmaz ben girmem diyor.Girmez ise eğer kendini memnun edecek.tamammı.
bu adam yasaklara bulaşmadığı için neyi saklıyorda yataklık edip suç işliyor.Burasınıda anlayamadım...
5)Vulture24'ye yaptığım kinaye net anlaşılıyor
18. nolu kendi mesajını diyorsan yine aynı şey kinaye falan yok.adam senin ordaki cümlenin muhatabı olamıyorki.olsa tamam diyecem bende..
6)yani benim sana itafen yazdığım birşey yok
21.nolu mesaja bak benim mesajımı alıntı yapmışsın.burada Vulture24'ye yazmışsan benle ne alakası var diye sana 22 nolu mesajı yazmışım..
7)Ben sana anlaşamamızın sebelerini tek tek "ya ben anlatamıyorum ya anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun" diye yazdım içinden sadece anlama zorluğu ile ilgi olanı sen tuttun çıkardın..
i
stersen birini hakem kılalım bir incelesin.kimin anlaşılamadığı bir belirlensin valla. çorbaya döndü çünkü konu..
8)Anlamakta zorluk çekiyorsan anlatayım; burada birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz zaten, muhatap bulmak için polemik çıkarmaya gerek yok.
ortadaki yanlışlığı ben çıkarmadımki. 21 olu mesaj yüzünden bana ithafen gibi duruyor.
9)Bilgi paylaşmak için zorla muhattap arıyorsan sana itafen yazılmış birşey olmasına gerek yok.
buradada açık ifade edeyim net değil ne anlatma istediğin.
10)Bunun suç olduğunu zannedenlere açıkılma yapacaksın,senin muhatabın yanlış,muhatabın ben değilim
tamam.. Vulture24 bunun suç olduğunu zannederek ben girmem demiş.senin 18.mesajındaki tutarsızlık tetiklemiş diğer yazılanları.
netice itibariyle bazı hatalar olmuş ama başlatan ben değilim..