Arkadaşlar CBF 150 nin zinciri o-ringli mi?
Balata temizleme spreyi ile zinciri temzileyebilir miyim?
Tamam teşekkür ederim bilgi için.Orjinal zinciri o-ring'li değil. Balata temizleme spreyinin bir zararı olacağını sanmıyorum ama gazyağı ile temizlersen daha iyi olur.
Tamam teşekkür ederim bilgi için.
Benim motorun ön freni bi tuhaf çok düşük hızda az sıktığımda tam sıkmadığımda freni sanki boşa kaçıyormuşmuş gibi. acaba balatalardan mı pis olabilir mi yada fren hidroliği mi değişmesi lazım acaba?
O hidrolik kutusundaki penceredeki kısımın büyük bir çoğunluğu dolu. 3'te 2'si, 4'de 3'ü dolu. Seviye çubuğunun baya üstünde. Ufak bir kısım sadece boş görünüyor.
hocam fren mevzuu acılmısken ... benım de dıskten vıyk vıyk dıye ses geliyor.. tozdan mı eğrilikten mi?:thumright
Ya arkadaşlar şu gaz yağını nerden bulabilirim. ?
Zincir temizleme konuları vardı onlara bakmanı önderirim. Orada herkes aldığı yeri yazmıştı.
Haklısın hocam bulmak çok zorÇok var öyle konu fakat. seneler öncesinde açılmış konular..
Birisi petro ofsilerinde bulunuyor yazmış, gittim 3 tane petrol ofisine baktım yok. Shel, bp, opet bir sürü benzinliğe, nalburlara sordum yok. 3 gündür arıyorum :queen:
Arkadaşlar bugün cbf ile ilk defa kazamı yaptım viraja dönerken orjinal Duro lastikleri kaydı sağa düşürdü beni ...r: Allahtan üstümde altımda tam koruma vardı hiç bişey olmadan ayağa kalktım . motorda da koruma demiri vardı motorada bişey olmadı sadece koruma demiri biraz çizildi ve egsozun nikelaj koruma levhası biraz çizildi o kadar . Hemen Honda Haldıza gittim lastikleri michelin pilot street ile değiştirdim ön arka 250 tl işçilik almadılar ... siz siz olun duro lastikleriniz varsa bir an önce değiştirin
![]()
Geçmiş olsun hocam
Geçmiş olsun. Böyle şeyleri kazadan saymak olmaz. Düşüp kalkmadan motor öğrenilmez. :queen:
Önemli olan duro'larla motor kullanabilmek.Bak, ben 8126km'dir ölmedim. Haa bide öncesinde 2540km var. Ne etti ? 10666 :thumleft: :queen::bestmt: