arkadaşlar motorun parçaları ne kadar acaba pahalımı
Abdullah kardeşim teşekkür ederim. Seni kazanmışık ne mutlu bize memnunsundur işallah gerçi bindigin motorlar arasında en pasifi bu kalıyor tabi sonuçta ekmek köfte misali bi yerden bir yere işimizi görüyor arkadaşlar. Motor demek özgürlük demek istediğin yere seni en kısa ve en ucuza ulaştırıyor.
1 depo benzin ile kac km gidebiliyorsunuz abi ? Kac km de benzin hostergesi yariya geliyor ve yedek depo kac km gidiyor. 170 km de yariya dustu benzin gistergesi, 220. Km de suan benzin aldiktan sonra ve benzin gostergesi neredeyse sona geldi
bütün forumu okudum bu motor başlangıç için uygunmu ? rks titanic çok pahalı bunun fiyatı baya uygun geldi
birde hep dişlilerden bahsetmişiniz daha yeni başlıyorum dişli nedir bilmiyorum bu arada dişli nedir![]()
cevap verdiginiz için teşekkürlervitesli bisiklet gibi düşün arka dişli ne kadar buyuk olursa motor o kadar bosa döner
arka dişliyi kucultunce motor bos devir cevirmeden daha rahat ve az daha hızlı gider
baslangıc için uygun bir modeldir
arkadasım bu motorlar mühendis işi değil,
aynı blok crosa da takılıyor ama ön arka dişli oranı farlı olarak
TR de satılan bir cok motor çinli de toplama
motor baska yerden sase baska yerden.
egerki kullanan arkadaslar bu kombinosyona uygun diyorsa emin ol toplayandan ziyade
kullanan yorumları ön plandadır.
sana söle bir örnek vereyim:
yabancı sitelere bakarsan kullanıcılar honda - yamahanında dual motorlarında dişli değişimi yapıpyor.
neden yamahanın hondanın müh. bunu düşünemediğinden mi?
hayır kullanıcılara o sekilde uygun oldugundan dolayı.
bende mak. müh son sınıf ögrencisi olarak bu işler dediğin gibi olmuyor derim.
bu işlerde kullanıcı faktörü ön planda
başlangış motoru için iyi bir motor ama sen yinede hiç kullanmadıysan birde şehir içine çıkacaksan çok dikkat et egitim almanı tavsiye ederim. motoru soruyorsan memnun kalırsın verecegin paranın karşılıgını alırsın. titanikle alt motorları aynıdır. rahat bir motordur.bütün forumu okudum bu motor başlangıç için uygunmu ? rks titanic çok pahalı bunun fiyatı baya uygun geldi
birde hep dişlilerden bahsetmişiniz daha yeni başlıyorum dişli nedir bilmiyorum bu arada dişli nedir![]()