Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Adem usta ben sana demiştim.
keşke kendin yapsaydın.ben cbf 600,hornet 600,en 500,scooter felan ne varsa kendim yapıyorum biliyosun.
burası fena kazık

Biraz takım taklavat almam lazım. Alyans ıvır Zıvır. Bide garantiden çıkmasın demiştim. 1 yıl daha garantisi var.

inazuma için bizim yollara uygun en düzgün lastik nedir arkadaşlar ? sanırım üzerinde gelen IRC pek iyi değilmiş ben de direkt değiştirmeyi düşünüyorum aldığım zaman

bi yerleri gereksiz yere meşgul ettiğini anlaman ne kadar güzel tebrik ederim seni hep böyle anlayışlı ol:rendeer: Ayrica inazuma alacak paran olsa bile o parayı inazumaya bağlamazsın eminim öyle olmasaydı 96 dan beri mutlaka motorunu büyütürdün boş lafa gerek yok...:cat:

birileri bi zamanlar bana bu sayfada bunu yazmıştı. Aklıma geldi. Şahıs hala aktif durumda. Bu yazdığını okuyup kendinden utanırmı acaba?

inazuma ilanı veren arkadaşlar çaya ne katıyorsunuz?

[url]http://i.hizliresim.com/KgmkmO.jpg[/url]

Abi ben onların suni ilanlar olduğunu düşünüyorum firmaların 2. el piyasasını ayakta tutmak için yaptığı :D

Çünkü birçok modele girip baktığında bu ayar şeyler var, temmuz, ağustostan kalmalar birsürü.

Satmak istemeyen adamın verdiği ilanlar bunlar. Peki satmak istemeyen adam satılık ilanı verir mi? :mrgreen: Vermez

Demekki bunlar sanal ilanlar sonucunu çıkardım ve hakikaten böyle düşünüyorum şaka değil yani :)

Ben 9.500 e aldım. 10000 bakımına 300 tl ödedim. 125 sigorta, 100 noterde ödedim. 10 bine falan geldi bana, o rakamlar gerçekten uçuk kaçık.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birileri bi zamanlar bana bu sayfada bunu yazmıştı. Aklıma geldi. Şahıs hala aktif durumda. Bu yazdığını okuyup kendinden utanırmı acaba?

O yazılanları bende okumuştum, boşver takma biz biliyoruz seni:cat:

Ben kendimden utandım adem..Ama sen yaşça büyük olduğun halde bunu yazarak utanmadıysan benim mahcubiyetimin pekte önemi yok aslında..İnazuman hayırlı olsun kaza bela yapma gerisi benim için önemli değil..

satılıktır arkadaşlar..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-aciliyeti-yok-158710918/detay/

Ben kendimden utandım adem..Ama sen yaşça büyük olduğun halde bunu yazarak utanmadıysan benim mahcubiyetimin pekte önemi yok aslında..İnazuman hayırlı olsun kaza bela yapma gerisi benim için önemli değil..

sağol. 1 aya yaklaştı nerdeyse alalı. Daha geçen aklıma geldi. Amacım rencide etmek değildi. Hatasını görüp ders alırmı acaba dedim. Sen kusura bakma. Neyse. Sağlıcakla kal.

Hayırlı olsun abi,bende İnazuma istiyorum ama Cbr250r arasında kararsız kaldım..İnazuma hakkındaki düşüncelerini eksi ve artılarını paylaşırsan sevinirim..Saygılar..

Konfor inazuma, hız Cbr. Bu kadar yani. İnazuma da titreşim yok denecek kadar az. Sürücü ve artcı için sele inanılmaz rahat ve geniş. Soracağın bişey varsa sor aklına takılan.

Konfor inazuma, hız Cbr. Bu kadar yani. İnazuma da titreşim yok denecek kadar az. Sürücü ve artcı için sele inanılmaz rahat ve geniş. Soracağın bişey varsa sor aklına takılan.

Benim için hız pekte önemli değil 100-120 yeter bana,ben tamamen uzun yol amaçlı alıyorum.cbr250 r diyince herkes al diyor,İnazuma deyince kimse pek onaylamıyor..Kafama takılan ise alanların çok kısa süre içinde satmaları ve motosikletin ağırlığı..Ben uzun yola çıktığımdan top case,yan çantalar,sele üstüne sabitlenmiş sırt çantası v.s yani yüküm epey ağırlaşıyor..İnazuma 250cc zorlamaz mı ? Cbr250R tek silindir İnazuma çift silindir.Uzun yolda bana hız değil tork ve konfor lazım abi.Şimdilik aklıma takılan bunlar,bide 2014 S modelini almayı düşünüyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar