CBR 250 R ile Trabzon dan - İzmir e dönüş (1850 km) motokurt un deklanşöründen

Sevgili agrasiwe ben daha önce yıllarca V strom DL 100 , maruder 800 gibi bir çok motor sürdüm. Yani biraz yorum yapacak kadar bilgiye sahip olduğumu zannediyorum cbr 250 r gerçekten cc ne göre mükemmel bir motor tek kelimeyle tavsiye ederim..

sevgili üstadım, ilgin ve cevabın için çok teşekkür ederim, bende hayırlısı ile aldım bir tane cbr250r ve aynı renk 2012 model olanından. birde merak ettiğim gezinizde acaba iki kişimiydiniz, tek kişimi ? dikkat ettim anlatımlar hep tek kişi misali ama resimleri çeken birisi var, ayrı ayrı iki motormu yoksa iki ayrı motormu...

Bravo bayağı dikkatliymiş sin evet, aslında bu seyahati iki motor olarak yapacaktık. Benim eküri biraz kılıbık olduğundan eşinden izin alamadı bende bu seyahate yalnız başladım. Trabzona gidip bayağı yerler gezdikten sonra her gün telefonla merakını giderdiğim sevgili arkadaşımın motorla gelemiyeceğini anlayınca , bari elbiseni kaskını al çaktırmadan bir bahane bul ve otobüse atla trabzona gel dedim. Sağ olsun sevgili ekürüm canını dişine taktı :) :) ve dediğimi yaptı. Trabzondan dönüşüm(artçı) arkadaşımla beraber oldu :) :) Sana küçük bir sır daha veriyim bari; Fotoğrafları tekrar incelersen köprü üzerinde güzel bir manzara var o fotoğrafta arkamdaki arkadaşı fotoşopta sildim ama dikkatli bakınca bacakları belli olmaktadır Allaha şükür hağla yengenin haberi yok :) :) :)

Harika bir gezi olmuş ne kadar imrendim anlatamam.
Bende 2 ay sonraya Bursa-Kayseri yapıcam.
Bir sorum olacaktı. 1850 km de yakıt tüketiminiz ne oldu ve genellikle kaç km hızla seyrettiniz? Cevap verirseniz çok sevinirim.
Allah kaza bela vermesin selametle...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

Bir de benim de bu uzun yolda yanıma almam gereken olmazsa olmaz şeyler nelerdir bu konuda da pek bilgim ve tecrübem yok beni ve benim gibi bunu merak eden arkadaşları aydınlatırsanız sevinirim. :)

Sevgili hannas öncelikle ilgin ve beğenin için teşekkür ederim ..:) Sorduğun sorulara gelecek olursak 1850 km de km de 180 krş yaktım yaklaşık 350 tl gibi bir rakam yolculukta başta yanına alacağın ,lastık tamir kit i, yağmurluk, su geçirmeyen ayakkabı ve bol para :) Tabii ihtiyaçlarını sen belirliyeceksin ama şunu söyleyim mümkün olduu kadar az yük almak en doğrusu .. Yolun açık olsun :) :) :)
Bir sorum olacaktı. 1850 km de yakıt tüketiminiz ne oldu ve genellikle kaç km hızla seyrettiniz? Cevap verirseniz çok sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

Bir de benim de bu uzun yolda yanıma almam gereken olmazsa olmaz şeyler nelerdir bu konuda da pek bilgim ve tecrübem yok beni ve benim gibi bunu merak eden arkadaşları aydınlatırsanız sevinirim. :)

Sevgili hannas öncelikle ilgin ve beğenin için teşekkür ederim ..:) Sorduğun sorulara gelecek olursak 1850 km de km de 180 krş yaktım yaklaşık 350 tl gibi bir rakam yolculukta başta yanına alacağın ,lastık tamir kit i, yağmurluk, su geçirmeyen ayakkabı ve bol para :) Tabii ihtiyaçlarını sen belirliyeceksin ama şunu söyleyim mümkün olduu kadar az yük almak en doğrusu .. Yolun açık olsun :) :) :)

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah bizlerde sizin yaşınıza geldiğimiz de sizin gibi tutkuyla yılmadan gazlamaya devam ediyor oluruz. Tekeriniz her daim düz bassın... :)

http://youtu.be/nKkvRSFr6mk Bu videomu izleyip yorum yazarsan çok memnun olurum

Sevgili suato 21 söz....! Bu sene yapacağım tura diyarbakırdan geçmeyi pek düşünmüyordum ama , Diyarbakırıda eklersem seni arıyacağım her şey gönlünce olsun sevgili kardeşim
Abi yolun G.Doğu'ya düşerse beklerim,Karadeniz'e kadar eşlik ederim.Saygılar..

Erhan Abi fotograflarını ve youtube videonu izledim gerçekten çok değerli gezilerde bulunmuşsun en cok istediğim kapadokya turu bile var.Türkiye turuna henüz yeni başladım inşallah bitirdikten sonra hayalim olan yurd dışı turlarını gerçekleştireceğim. Bozkurt abime selamlar. Ankara civarına gelirsen bir çayımı içmeye beklerim.

Sevgili Huntercrome ilgin alakan için çok teşekkür ederim . Bozkurt abin kurban olsun yoluna senden bir şey rica edeceğim ; Bu yabancı isim kullanma saçma özentiyi bırakıp ta sana yakışan güzel bir TÜRKÇE isim kullansan çok memnun olurum. her şey gönlünce olsun sevgili kardeşim :) :)
Erhan Abi fotograflarını ve youtube videonu izledim gerçekten çok değerli gezilerde bulunmuşsun en cok istediğim kapadokya turu bile var.Türkiye turuna henüz yeni başladım inşallah bitirdikten sonra hayalim olan yurd dışı turlarını gerçekleştireceğim. Bozkurt abime selamlar. Ankara civarına gelirsen bir çayımı içmeye beklerim.

Daha once uzun yol tecrubeniz yoksa tecrubeli bir arkadsla cikmak daha saglikli ve keyifli olur. neticede 2 teker,allah gostermesin yolda herturlu hal gelebilir basiniza.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:50 ----------

Sevgili Huntercrome ilgin alakan için çok teşekkür ederim . Bozkurt abin kurban olsun yoluna senden bir şey rica edeceğim ; Bu yabancı isim kullanma saçma özentiyi bırakıp ta sana yakışan güzel bir TÜRKÇE isim kullansan çok memnun olurum. her şey gönlünce olsun sevgili kardeşim :) :)

Erhan abi bu sene izmir festivalinde cadir icin en guzel yeri isterim bak simdiden hazirlanmaya bak,gecen yaz tozun topragin icnde yattik zaten :)

uzun zaman oldu abi gorusup konusamiyoruz...iyisindir saglik afiyettesindir insallah...
face sayfanida virus paylasimlar basmis orayada bi el atip temizleyiver :))
ramazan sonrasi seyahat program in varsa haberleselim abi.

Drayke ben o siteyi kullanmıyorum facede Ali Erhan Yıldırım yazarsan benim site çıkar ordan mesaj at görüşelim .:)

Trabzona gidiş tek dönüş bir artçıyla yani iki kişi döndük ve çekişte hiç bir sıkıntı yaşamadım motorumu o zaman bir kez daha sevdim ..

abi merhaba sana ufak bir kaç soru sormak istiyorum. Boyum 1.73 cbr 250r almayı dusunuyorum artçı ile uzun yol yapacağım sence dogru bi seçim midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar