CBR 250 R ile Trabzon dan - İzmir e dönüş (1850 km) motokurt un deklanşöründen

ABİ ÖNCELİKLE MAŞALLAH DİYORUM, GÜMÜŞHANE'DEN GÖKALP ÜZÜM ÜN ARKADAŞIYIM, İZMİR'DE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ VE SENDEN BAHSETMİŞTİ.(TAYİNİMİN İZMİR'E ÇIKMASI HALİNDE DE SENİNLE TANIŞTIRACAKTI. FORUMDA GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDIM)
BENDE GEÇEN YAZ GÜMÜŞHANE DEN CBF 150 İLE İSTANBUL YAPMIŞTIM BANA DELİMİSİN DİYORDU. SENİN GEZİNİ YARIN SÖYLEYECEĞİM BAKALIM NE DİYECEK. İNŞALLAH TANIŞIRIZ.

abi maşallah ne gezmişsin walla helal olsun :) fotolarda süper herşey süper :cat:

Alper benim harcamalarım bir kıstas olmaz çünkü gümüşhanede 5 gün ,Trabzonda 25 gün kaldım. Yollar hariç ne gümüşhanede eş dost, nede trabzonda yeğenler kuruş para harcatmadılar. Hesabı şöyle yapabilirsin, gideceğin yerlerin km sini çıkarıp ortalama yakıt fiyatıyla çarpıp kalacağın otel fiyatını günlük yemek ihtiyacını takriben hesaplayıp ekstradan belirlibir miktarda yedekte para bulundurmak kaydiyle hesap üç aşagı beş yukarı meydana çıkar asıl parayı konaklama tutuyor ( ama ben çadırı terch ediyorum dersen masraf yarı yarıya düşer ama emniyet açısından en az ikikişi olmak şart . Alper hele sen CBR 250 r Al bana haber ver çadırlı bir güzergah belirler ekonomik bir uzun tur atarız herşey gölünce olsun

o geziye bi yere kadar bende katılmak isterim.. :)

10 haziran 2013 te üçüncü karadeniz ,Gürcistan , kars erzurum adıyaman , malatya gaziantep üzeri akdeniz sahil şeridini takip ederek izmir gezisi başlıyor katılmak isteyen arkadaşlar irtibat kurabilir.. :)
o geziye bi yere kadar bende katılmak isterim.. :)

Helal olsun abi valla büyük cesaret ister Trabzon'dan & İzmir'e motor ile gelmek Tebrikler :)

merhabalar sevgi ve saygıdeğer abimiz fotoğraflar çok güzel ve bir okadar da özel tebrik ederim hayatı ve yaşamayı seviyorsunuz anladığım kadar sevgiler

Motokurtu çok iyi tanırım,gezmeden duramaz,ama yanlış bir yaptı arkadaşını kırmadı işe girdi yani ayvayı yedi artık şimdi rüyasında gezer.:queen:
:queen:

Artık özgürüm, şimdilik festivallerle yetiniyorum geçen hafta sındırgı motosiklet festivaline gittim Facebookta Ali erhan yıldırım da fotoları yayınlıyorum ramazan bayramından sonra büyük tur başlıyor ....

Bravo tebrik ederim, mükemmel yaşamış ve mükemmel aktarmışsınız, bu deneyimleriniz bizlere örnektir

acaba performansı nasıldı ya yorumlarda göremedim ama merak ettim, çünkü benimde aynı motorla hatta aynı renkle bir türkiye turu planım var önümüzdeki sene.

Sevgili agrasiwe ben daha önce yıllarca V strom DL 100 , maruder 800 gibi bir çok motor sürdüm. Yani biraz yorum yapacak kadar bilgiye sahip olduğumu zannediyorum cbr 250 r gerçekten cc ne göre mükemmel bir motor tek kelimeyle tavsiye ederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar