Fazer'in 7000 devirden sonra çıldırmasına ne demeli?
Fazer'in 7000 devirden sonra çıldırmasına ne demeli?
ER-6 ona göre çooooooooooooooooooooooook daha uysal akıllı uslu ve az yakıyor...
Er 6 nın yeni kasasının bile 0-400ü bile 2005 fazerdan1,5 saniye yavaşFazer üst devirlerdeki tork avantajını gösterene kadar er6n önde götürüyor. Buda 150km civarı hıza tekabul ediyor. Bu durum önceki mesajınızdaki fazer öldürür yargısına ters düşüyor.
Er6n'nin birçok yönden daha ekonomik olduğu doğrudur ancak teknik veriler dikkate alındığında fazerin daha yüksek devirde max. tork/hp değerine ulaşması onu şehir kullanımı için er6ne göre daha sakin kılıyor.
Öncelik son hız,ses ve üst devirlerde tork ise fazer; öncelik yakıt,alt devirlerde tork ve 0-100 ise er6n tercih edilmelidir.
gsr 600 gsxr'ın naked versiyonu buraya dikkat fazla çalınmamış naked versiyonu nasıl diyeceksiniz motor bloğu ve arka maşası gelişmiş düzeyde ayrıca tps sensörü gibi saçma salak arızaları gaz tepkisi kötülüğü gibi bir huyunuda duymadım.
fazera gelirsek arka maşa asma demiri gibi utanmasalar profil demir kaynatacaklarmışmotor bloğudaki gaz sorunu arka maşa ile oluşan yol tutuş zayıflığı linksiz arka amortisör bunlar benim için başlı başına fazer seçmemek için neden.
er6 ya gelecek olursak o biraz daha yakıt dostu gibi ses takıntınız yoksa o düşünülebilir ama fazer özellikle gsr 600 varken dönüpte bakamam.
gelelim yarış işine arkadaşlar yarışta motosikletten önce kullanıcı ön plandadır.
örnek verecek olursak şehir içinde kullandığım 99 model honda cg 125 titan motosikletim vardı şehir içinde gezerken peşime cbr 250 takıldı biraz aramzlık yapıp gazladım neyse buda beni geçmeye çalışıyor ama nere virajlarda boy boy fark açıyorumdum en sonunun taa düzlükte zar zoruna sidik zoruyla afedersiniz geçti ışıklarda durduk 99 titan dedim adam motora baktı çok güzel gibi bişeyler söyledi.
bu tür konular için bir lafım var gidondaki eşekse motordaki beygirlerin bir önemi yoktur diye![]()
not:bunlar kendi görüşlerimdir herkes katılmak yada katılmamak zorunda değil zoruna giden arkadaşlar boş boş laf atma çabalarına girmezlerse sevinirim.
Aynen katılıyorum söylediklerinize. Hornet ve GSR'a göre fren ve amortisör olarak daha zayıftır FZ6.
Gaz tepkisine gelecek olursak; Düşük devirlerde ki uysallığı yakıt ekonomisi ve sürüş rahatlığı olarak geri dönüyor bize. Dozajlama zorluğu ise bahsettiğiniz, ben bir sıkıntı yaşamadım, ama GSR, ER6 ya da Hornet de kullanmadım.
Ancak görünüm ve estetik anlayışı göreceli. Bu motorları limitlerde kullanmayacaksanız, görünüm ön planda tutulup FZ6 tercih edilebilir.
GSR'ın ön tasarımı facia bana göre. ER6'yı da 2 silindir sevmeyenler tercih etmeyecektir.
FZ6 parça temini açısından da ülkemizde bir tık önde.
gsr 600 gsxr'ın naked versiyonu buraya dikkat fazla çalınmamış naked versiyonu nasıl diyeceksiniz motor bloğu ve arka maşası gelişmiş düzeyde ayrıca tps sensörü gibi saçma salak arızaları gaz tepkisi kötülüğü gibi bir huyunuda duymadım.
fazera gelirsek arka maşa asma demiri gibi utanmasalar profil demir kaynatacaklarmışmotor bloğudaki gaz sorunu arka maşa ile oluşan yol tutuş zayıflığı linksiz arka amortisör bunlar benim için başlı başına fazer seçmemek için neden.
er6 ya gelecek olursak o biraz daha yakıt dostu gibi ses takıntınız yoksa o düşünülebilir ama fazer özellikle gsr 600 varken dönüpte bakamam.
gelelim yarış işine arkadaşlar yarışta motosikletten önce kullanıcı ön plandadır.
örnek verecek olursak şehir içinde kullandığım 99 model honda cg 125 titan motosikletim vardı şehir içinde gezerken peşime cbr 250 takıldı biraz aramzlık yapıp gazladım neyse buda beni geçmeye çalışıyor ama nere virajlarda boy boy fark açıyorumdum en sonunun taa düzlükte zar zoruna sidik zoruyla afedersiniz geçti ışıklarda durduk 99 titan dedim adam motora baktı çok güzel gibi bişeyler söyledi.
bu tür konular için bir lafım var gidondaki eşekse motordaki beygirlerin bir önemi yoktur diye![]()
not:bunlar kendi görüşlerimdir herkes katılmak yada katılmamak zorunda değil zoruna giden arkadaşlar boş boş laf atma çabalarına girmezlerse sevinirim.
Düzlükte sidik zoruyla???![]()
Düzlükte cbr 250 nin titanı sidik zoru ile geçmesidir.
Saçma olmamış mı yazdığınız?
Kastettiğiniz performansın tehlike oluşturacağı ise Er6n 160a fazerden daha önce ulaşır. Sırf 4 silindir olduğu için adamı öldürür yakıştırması yapmak birşey ifade etmez. Sürücü bilinçsiz olduktan sonra 50ccde öldürür.
http://www.youtube.com/watch?v=9W5-SO-nYkA
4 silindir performanslı, 2 silindir performanssız düşüncesi ilerleyen teknoloji ile birlikte yanılgıdan öteye gidemeyecektir.
http://www.youtube.com/watch?v=r06i2-qKKHI
http://www.youtube.com/watch?v=QsUgJxEv0So