Geçenlerde 2009 model 35000km de Gv650 aldim ancak uzerinde radyator fani sokulmus. Ben bu motosikleti balikesirden istanbula getiricem sizce sikinti olur mu? Birde nerde bulabilirim cikma veya uygun yollu radyator fanini? Ayrica duydum ki bu motosiklete Sava marka lastik takanlar varmış. Ben arka lastik tamam ama one hangi model sava lastigi takacagimi bulamadim. Bu konularda tecrubeli olan abi ve arkadaslarimdan yardim bekliyorum. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler..
Arkadaşlar..fan motoru önemli..bir şey olmaz demeyelim..ne tür bir trafik le karşılaşacağınızı bilemezsiniz..Allah korusun kaza vardır veya yol çalışması nedeniyle trafik oluşabilir..bence fan motoru sorununu çözün derim ..işi şansa bırakmak çok doğru değil..Kia Bango kamyonetinin soğutma motorunu çıkmacılardan bir arkadaşımız ayarlıyor soketlerine kadar birebir uyumlu..Caner bey den bilgi alabilirsiniz..0537 222 96 86Geçenlerde 2009 model 35000km de Gv650 aldim ancak uzerinde radyator fani sokulmus. Ben bu motosikleti balikesirden istanbula getiricem sizce sikinti olur mu? Birde nerde bulabilirim cikma veya uygun yollu radyator fanini? Ayrica duydum ki bu motosiklete Sava marka lastik takanlar varmış. Ben arka lastik tamam ama one hangi model sava lastigi takacagimi bulamadim. Bu konularda tecrubeli olan abi ve arkadaslarimdan yardim bekliyorum. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler..
Bende degıstırcem bu yaz nasıpse en uygun we en guwenlı lastık markalarını tecrubelerınıze dayanarak beklıyorum
Yardımınız için teşekkürler kia bango ilginçmiş sanırım bulabilirimde. Lastik ve fan olayını çözmeden yola çıkmak yok ozaman.
Mantıklı ve doğru bir karar ..işi şansa bırakmaya gerek yok..:bounce: bu arada Kia bongo intercooler fan motorunu çıkmacılardan ara..yenisi çok pahalı..
Hocam Caner bey ile irtibata geçtim çok ilgiliydi sağolsun. Şimdi geriye bikaç birşey kaldı sonrasında inşallah İstanbul yollarında beraber yol alabilmek üzere teşekkürler..
bir kaç nedeni var en önemlisi tek silindir çalışıyor arada buji veya benzin pisliği olabilir.Arkadaslar motor kalkışta dusuk devırde 1. Vıte 2. Vıtes ve 3. Vıteste sarsıntı yapıyor bunun nedenı nedır acaba
Arkadaşlar, motor yan yatınca gidon deforme oluyor mu? Oluyor ise de tamiri kolay mı?