[Bursa - MT]

Çevreyolu topspeed drag stunt gösterilerimiz öncesinde güzel resim:)

KllaQl.jpg

Son düzenleme:
Bilseydim çekildiğimi yapmazdım zaten :D

Kimsede haber vermiyor . İnsan gelir bir söyler tolga abi sana şantaj yapıyor diye :)

İşte bizim ekip gerçi sonra bölünmeden çoğaldık 13 kişi olduk...

Ali Cem kertenkele taklidi...

Meslektaşım okul arkadaşım Coğrafyacı Sinan Hoca bize her türlü kaya ve taşı yapıtaşı ile anlattı...

Dağ yollarından Ulubat gölü görünüm google erath canlı...

Süperiz yahu...

Kemal Paşa trafiği burdada mı yav...

Ara sıra cambazlık iyidir...

İnegöl den Yunus Emre...:D

Ve Muhteşem suuçtu.Bursa daki en büyük şelale...

Ve gün batımında eve dönüş keyifler harika...

Umarım beğenmişsinizdir...

Son düzenleme:
Her iki gurubun da gezisi güzel olmuş, muhabbetiniz bol olsun...

Bu arada OMM eğitimi de güzeldi, hem hatırladık, hem öğrendik...

2 gurup ta iyi eğlenmiş katılan arkadaşların yüreğine sağlık bu YAZ çok hareketli geçeçcek şimdiden belli oldu geziyi düzenleyen arkadaşlar şu gezileri pazar gününe alın yoksa geçtiğiniz yollara çivi cam kırığı vs gibi şeyler dökmek zorunda bırakmayın beni :) :)
Tamam memduh mesaj alındı.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yine dünya kadar macera yaşadım fotoğrafların hepsini toplayayım gezi raporu olarak yayınlıycam resmen enduro yaptım 50 km boyunca, benim motor böyle zulüm görmemiştir heralde :)

971325_10201678433350718_26768876_n.jpg

İyi Akşamlar. Cem sen kapıdağ yarım adasını gezmiştin değilmi. Oarada bir kirazlı manastırı var. Eski yıkıntı gibi. Oarayı bilirmisin. Yada kapıdağ yarım adasını baştan başlasak sonuna bir günde bitirebilirmiyiz. Yoksa memduhmuydu bu rotayı daha önce yapan. Bir sonraki rotayı burası yapalım.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
İyi Akşamlar. Cem sen kapıdağ yarım adasını gezmiştin değilmi. Oarada bir kirazlı manastırı var. Eski yıkıntı gibi. Oarayı bilirmisin. Yada kapıdağ yarım adasını baştan başlasak sonuna bir günde bitirebilirmiyiz. Yoksa memduhmuydu bu rotayı daha önce yapan. Bir sonraki rotayı burası yapalım.

abi kapıdağ tam turu 110 km 1 günde rahat bitirirsiniz bol bol molada verirsiniz tavsiye ederim, hele yazın yaparsanız o kadar güzel koylar varki anlatamam...

coşkun o rotayı cem denedi ben o tarafları pek bilmem ama o rotayıda donerız sorun yok kocayayla,boğazova,inegöl rotasını unutma.
birde gemlik,armutlu,çınarcık,yalova rotası yapalım nedersin?

ake

ben o rotayı vosvos la geçtim. bakir yerler. yol baya bozuk (tu). aynı gün yapılacak bi gezi olmaz. yorgunluktan ölürsünüz. güzel koylar vardı, ama biz geçerken deniz çok kirliydi. bu durum birazda şans işi herhalde.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
coşkun o rotayı cem denedi ben o tarafları pek bilmem ama o rotayıda donerız sorun yok kocayayla,boğazova,inegöl rotasını unutma.
birde gemlik,armutlu,çınarcık,yalova rotası yapalım nedersin?

gemlik armutluyu yaptım ben armutluya kadar köy yollarından gittim genel olarak yolları kötüydü ama çok güzel kısımlarda vardı, armutludan yalovaya giderken yollar çok güzel 3-4 şerit falan tam hatırlamıyorum şimdi virajlı falan.. o rotayı yaparsanız gelmek isterim

gemlik armutluyu yaptım ben armutluya kadar köy yollarından gittim genel olarak yolları kötüydü ama çok güzel kısımlarda vardı, armutludan yalovaya giderken yollar çok güzel 3-4 şerit falan tam hatırlamıyorum şimdi virajlı falan.. o rotayı yaparsanız gelmek isterim

Ben geçen hafta o rotayı döndüm armutlu ya kadar olan bölüm fena değil armutlu çınarcık arası kaymak gibi çınarcık yalova arasında yol çalışması var o kısım bıraz kötü onun haricinde yol cok keyifli.:)

Buğün her zamanki gibi okula gittim motorumu her zaman koyduğum yere koydum.Okulun karşısındaki hastane bahçesine.
Öğlen motorun başına gittimde Orta ayaklıktan indirilmiş ve biraz ileri götürülüp yan ayaklıkta bırakılmış şekilde buldum motoru.Motoru etrafına iyice baktım Düşürme falan varmı diye hiçbir düşürme falan yok.Kilit olarak sadece direksiyon kilitli idi.Sanırım motoru götürmeye veya araça yüklemeye çalışmışlar yerde bi araç lastiği kayma izi var.Allaha şükür motoru götürmemişler.Tırstım he.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar