[Bursa - MT]

Eveeeet , ilk önce bu yüklendi.
Daha devamı var :)

8 motorduk :)

30 tl lik kamerayla bukadar oluyor :)

Arkadaşlar bende resim yok gibi birşey .
Zakir özellikle senin fotoları bekliyoruz. En çok sende var.

Son düzenleme:
http://youtu.be/gJEk4frEv7c

Eveeeet , ilk önce bu yüklendi.
Daha devamı var :)

8 motorduk :)

30 tl lik kamerayla bukadar oluyor :)

Arkadaşlar bende resim yok gibi birşey .
Zakir özellikle senin fotoları bekliyoruz. En çok sende var.

Videoda en çok ben çıkmışım :D
Bilerek olmadı , diğer videolarda herkes var :) Onlarda yüklenince youtube a hepsini paylaşacağım.

Bu arada kameranın bağlı olduğu motor Emrenin Mcx i :)

Su uçtu şelalesi harikaydı, alabalıkta öyle, köy kahvelerindeki çaylarda içilmeye değerdi ancak en güzeli dostluklardı...Eski gezi tadımızıGökhan cbr bize dahil olunca Coşkun un uğraşlarıyla yeniden yaşadık...Katılan ve sohbetiyle bize eşlik eden tüm arkadaşlarımıza teşekkürler iyiki geldiniz bekleneni üstünde 12 motor en ideal sayı ile gezimize nokta koyduk...Şimdi resimleri derleme zamanı 3 hafta kadar sonra yeniden görüşmek üzere...

Su uçtu şelalesi harikaydı, alabalıkta öyle, köy kahvelerindeki çaylarda içilmeye değerdi ancak en güzeli dostluklardı...Eski gezi tadımızıGökhan cbr bize dahil olunca Coşkun un uğraşlarıyla yeniden yaşadık...Katılan ve sohbetiyle bize eşlik eden tüm arkadaşlarımıza teşekkürler iyiki geldiniz bekleneni üstünde 12 motor en ideal sayı ile gezimize nokta koyduk...Şimdi resimleri derleme zamanı 3 hafta kadar sonra yeniden görüşmek üzere...

inşallah hocam, çok güzeldi gelmeyenler çok şey kaçırdı.

Emre cem atıcak fotoları ben malesef gelirken makinayı düşürdüm.

kötü olmuş Coşkun abi

Bendende 2 video ilk video berkutun akrobatik stunt hareketleriyle başlıyor alkış ve tebriklerinizi esirgemeyin :)

Çok katılmak istediğim bi geziydi gece çalıştığım için katılamadım paylaşımları bekliyorum birdahaki sefere inşallah :)

İyi akşamlar herkese çok güzel gezmişsiniz, tekerinize taş değmesin :) ya ben bu kent konseyinin düzenlediği teorik motosiklet eğitimine katılmak istiyorum yalnız koza salon 155'in nerede olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)

facebookta paylaştım arkadaşlar fotoğrafları buraya yükleyemedim çok yorucu olucak daha yeni eve gelebildim merkeze gitmem gerekti yarın sabah da tuğçeyi sınava götürücem. iyi geceler herkese.
bu arada bu geziyi düzenlemede emeği geçen
Coşkun abi ve Nevin hocamıza teşekkür etmek istiyorum.

Umarım bir dahaki gezilerimizde dağılma yaşamayız.

2 gurup ta iyi eğlenmiş katılan arkadaşların yüreğine sağlık bu YAZ çok hareketli geçeçcek şimdiden belli oldu geziyi düzenleyen arkadaşlar şu gezileri pazar gününe alın yoksa geçtiğiniz yollara çivi cam kırığı vs gibi şeyler dökmek zorunda bırakmayın beni :) :)

İyi akşamlar herkese çok güzel gezmişsiniz, tekerinize taş değmesin :) ya ben bu kent konseyinin düzenlediği teorik motosiklet eğitimine katılmak istiyorum yalnız koza salon 155'in nerede olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)

OMM-A.R.A Teori Eğitimi 23 Mart pazar
OMM-A.R.A Teori Eğitimi 23 Mart pazar günü saat 10: 00 - 14:30 arası
ATATÜRK KONGRE KÜLTÜR MERKEZİ MERİNOS-BURSA KENT KONSEYİ KOZA SALON.

KATILIM ÜCRETSİZDİR.

Şimdi Eğitime gitmek zorundayım devamı akşam gelir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar