Bajaj Discover 125ST

Yav şu 130 km/h yaptığınız zaman bir video çekip paylaşsanız süper olur. Malum youtub da 100 ü geçeni yok.

Şu motor 3 yıl önce Türkiye piyasasına girseydi yamaha ESD yi kuryelere satamazdı. Bunuda motoru testettiğim için yazıyorum, işkembeden sallama değil yani.

CBf ile Ybr nin arasında bir titreşim nedir abi ya, Japonlardan daha iyi malzeme kalitesi ne demektir :mrgreen:

CBF de, Ybr de viraj alırken kaskını yere sürten adam var bunda kaskla gidip motoru havaya mı kaldırıyor daha nasıl bir yol tutuş olabilir ki :silent:

CBF den torku yüksek nedir, ayrıca torkunu taaaaaaaaaa 7000 devirde veriyor yani benim gibi düşük devir kullananlar için o tork "hiç yok"

Adamlar kendi sitesinde bile 105 KM/h MAX Speed demiş, nereye 130 u rahat görür abi gözünüzü seviyim ::huuuh::

Mustafa küçük özel msj gönderdim, cevaplarsan:king: sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

CBf ile Ybr nin arasında bir titreşim nedir abi ya, Japonlardan daha iyi malzeme kalitesi ne demektir :mrgreen:

CBF de, Ybr de viraj alırken kaskını yere sürten adam var bunda kaskla gidip motoru havaya mı kaldırıyor daha nasıl bir yol tutuş olabilir ki :silent:

CBF den torku yüksek nedir, ayrıca torkunu taaaaaaaaaa 7000 devirde veriyor yani benim gibi düşük devir kullananlar için o tork "hiç yok"

Adamlar kendi sitesinde bile 105 KM/h MAX Speed demiş, nereye 130 u rahat görür abi gözünüzü seviyim ::huuuh::

Benim motorada max 160 yazmışlarıdı. Onada oooha amma sallamışlar demişlerdi. İspatladım böyle diyenlere. Youtubede videosu var. Bu motorlarda rodajdan çıkınca ispatlayan çıkar. Anti japoncular böyle şeyleri kabullennemez genelde. Hep japon en iyisidir çünkü.

Yok baba ÇİN'in eline kimse ''su'' dökemez...
Zaten Moto gp de,Wsbk ve wss'ta hep çin markaları boy gösteriyo...:mrgreen:

Yok baba ÇİN'in eline kimse ''su'' dökemez...
Zaten Moto gp de,Wsbk ve wss'ta hep çin markaları boy gösteriyo...:mrgreen:
Gariban motoru. Çin 'in moto gp si Antep 'te Wsbk sıda Karaman'da. Daha avrupaya açılamadı, arge çalışmaları yavaş gidiyor, bütçe ve sponsor sıkıntısı çekiyor. :queen:

1 litre ile 100 km gider. şahitlerim var.
aranan motor bulunuldu.
ybr den az titreşimli cbf den daha kaliteli
apacheden daha hızlı en önemlısıde en az yakanı cupten bile.
yinede bu motoru almıyorsanız siz bılırsınız. :)

herkeze selamlar ben bajaj discover 125 i 21.mart 2014 tarihinde aldım
motoru bursadan
izlenimlerimi sizlere aktarmak istedim ilk kullanıcılarından biriyim
ilk olarak motoru almadan önce güzel bir şekilde A-Z ye test etme imkanınız var
daha önce ybr 125 ve cbf 150 kullanmış biri olarak aralarındaki farkları sizlere anlatayım
ybr 125 ve cbf ten daha hızlı torku yüksek
titreşim olarak ybr den daha az titreşim var yani cbf den biraz fazla ikisinin arasında
mükemmel yoltutuşu var ben ybr ve cbf te böğle birşey görmedim
frenleri çok güzel durma mesafesi olarak ybr ve cbf ten daha kısa mesafede duruyor özellikle test edip kendim denedim
lastikleri yumuşak ve yol tutuşu çok güzel kesinlikle değiştirilmez
motorum şu anada 240 km de yakıt konusunda 50 tl yakıt aldım ibre daha yarım depoya gelmedi
fiyat olarak 3850tl şimdilik çok uygun ama zamanla zam gelir
cbf ve ybr alacak arkadaşlar varsa şiddetle bajaj discover ı test edin ve ondan sonra kararınızı verin derim
malzeme kalitesi olarak kendini bakınca belli ediyor japon lardan daha iyi
daha once sıfır apache rtr 150 de kullandım hız bakımından apache den bir adım önde
rodaj sürecinde olduğu halde dayanamayıp bastım 110 km hıza hemen çıktı 120 mi 130 u çok rahat görebilir ondan sonra daha fazla basmadım
ilerki zamanlarda izlenimlerimi aktarmaya devam edicem
sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------

herkeze selamlar ben bajaj discover 125 i 21.mart 2014 tarihinde aldım
motoru bursadan
izlenimlerimi sizlere aktarmak istedim ilk kullanıcılarından biriyim
ilk olarak motoru almadan önce güzel bir şekilde A-Z ye test etme imkanınız var
daha önce ybr 125 ve cbf 150 kullanmış biri olarak aralarındaki farkları sizlere anlatayım
ybr 125 ve cbf ten daha hızlı torku yüksek
titreşim olarak ybr den daha az titreşim var yani cbf den biraz fazla ikisinin arasında
mükemmel yoltutuşu var ben ybr ve cbf te böğle birşey görmedim
frenleri çok güzel durma mesafesi olarak ybr ve cbf ten daha kısa mesafede duruyor özellikle test edip kendim denedim
lastikleri yumuşak ve yol tutuşu çok güzel kesinlikle değiştirilmez
motorum şu anada 240 km de yakıt konusunda 50 tl yakıt aldım ibre daha yarım depoya gelmedi
fiyat olarak 3850tl şimdilik çok uygun ama zamanla zam gelir
cbf ve ybr alacak arkadaşlar varsa şiddetle bajaj discover ı test edin ve ondan sonra kararınızı verin derim
malzeme kalitesi olarak kendini bakınca belli ediyor japon lardan daha iyi
daha once sıfır apache rtr 150 de kullandım hız bakımından apache den bir adım önde
rodaj sürecinde olduğu halde dayanamayıp bastım 110 km hıza hemen çıktı 120 mi 130 u çok rahat görebilir ondan sonra daha fazla basmadım
ilerki zamanlarda izlenimlerimi aktarmaya devam edicem
sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz

Marka fanatikliğimi yoksa model fanatikliğimi yaptınız bilemedik :)

Hız videosu istiyoruz ama hem km göstergesini hemde yolu gösterirseniz iyi olur öyle kameraya göstergeyi dayarsanız olmaz o iş

Ben 130 görür demedim iyi okuyun 110 hemen görüyor 120 130 km hıza motor uzar ben zaten motor rodajda olduğu için 110 fazla basmadım gazıda sonuna kadar çekik değildi

Gariban motoru. Çin 'in moto gp si Antep 'te Wsbk sıda Karaman'da. Daha avrupaya açılamadı, arge çalışmaları yavaş gidiyor, bütçe ve sponsor sıkıntısı çekiyor. :queen:

Yorum dediğin böyle olur...:wiinkk: Bravo- 10 numero...:cherry::cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

Ferdi abi; artık başlangıç motoru tavsiyesi olarak cbf 150,ybr 125, rtr 150 yerine discover 125, boxer 150 diyecez...:mrgreen: hem az yakar-hemide çok kaçar...üstelik ''su''dan ucuz...:)

Arkadaşlar bu motoru sırf yakıtı için almak istiyorum. Fakat gerçek yakıtını yazan bir kullanıcı olmamış.Lütfen kullanan arkadaşlar elde ettikleri yakıt değerlerini yazarlarsa çok faydalı olacak. Saygılar.

Arkadaşlar bu motoru sırf yakıtı için almak istiyorum. Fakat gerçek yakıtını yazan bir kullanıcı olmamış.Lütfen kullanan arkadaşlar elde ettikleri yakıt değerlerini yazarlarsa çok faydalı olacak. Saygılar.
akıllı kullanıp rahatça 2 litrenin altını görenler var

Son düzenleme:
Marka fanatikliğimi yoksa model fanatikliğimi yaptınız bilemedik :)

Hız videosu istiyoruz ama hem km göstergesini hemde yolu gösterirseniz iyi olur öyle kameraya göstergeyi dayarsanız olmaz o iş

Hem marka-hem model fanatikliği bir arada...Nescafe 2 si 1 arada....:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------

akıllı kullanıp rahatça 2 litrenin altını görenler var

Başkasının z....yle gerdeğe girenler de varmış...:queen:

bizde bekliyoz o kadarda met ettikleri gibi değil demekki alanlar aciklamiyor devlet sirrini

Evet arkadaşlar bugün yaptığım ölçümlere göre önce 1 er litrelik iki ayrı bidona benzin koydurdum deponunun içindeki benzini yan musluk hortumundan tamamen boşaltım 1 lt benzini depodan koydum ve şehir içi kullanmaya başladım ortalama hızım 70 km yer yer 100 -105 km dur kalklarda dahil benzin bitene kadar gezdim tam 68.4 km yol gittim benzin bitti ve diyer 1lt ilave edip devam ettim motprumun km si 558 ister inanın ister inanmayın... İnanmayan test etsin anahtarına iddaya girerim ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar