Başgan yaşım tutmuyorFİRMAMIZIN üçüncü katında yer alan moturpisikleti indirmek için 40 yaşını geçmemiş fiziğine güvenen prezentabıl elemanlara ihtiyaç vardır.
Başgan yaşım tutmuyorFİRMAMIZIN üçüncü katında yer alan moturpisikleti indirmek için 40 yaşını geçmemiş fiziğine güvenen prezentabıl elemanlara ihtiyaç vardır.
FİRMAMIZIN üçüncü katında yer alan moturpisikleti indirmek için 40 yaşını geçmemiş fiziğine güvenen prezentabıl elemanlara ihtiyaç vardır.
Arkadaşlar yeri burası mıdır bilemiyorum ama ankaradaki arkadaşlara danışmam gereken bir durum var bu hafta seçimler için ankaraya gelicem gelmişken de annem için ekipman alıcam artçım olucak kask mont vs... ama ankarada nerden ekipman alınır nerede motosiklet ekipmanı satan yer var bilmiyorum... öyle ahım şahım markalar olmasına gerek yok ls2 kask ve uygun fiyatlı bir mont düşünüyorum?? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
pazar günü açık motomax var,çankaya da conrad adenur caddesinde...LS2 kask,xrider mont ve başkalarıda var ucuz ürünler olarak.
yarın için (pazar günü) gezi planı var mıdır ?
Hakan sana bişi sorucam arkadaş için Bandit 600 S ile ilgileniyoruz, tavsiye eder misin? daha büyük motor tavsiye edersen, arkadaşa fazla gelir. Çünkü Er-6 ya da Mt-03 yerine bunu düşündük. Ne dersin? Sonuçta şehir içine de uzun yola da gidecek motor değil midir?
Geçmiş olsundostlar demin bir motosiklet kazası geldi
tam korumanın faydasını yine gördüm
ayrıca kaliteli bir kask almanın ve kaskın bağını takmanın önemini gördüm
Yine leonarda da Vinci yi mi kullandiniz aceba![]()