- Konu Yazar
Arkadaşlar motosikletimin bağlantısıyla oynamak istemediğim için bu alarmı tercih ettim..
Videoda gördüğünüz gibi oldukça etkili,kutusunda 120desibel ses gücü olduğu yazıyor,videoda ses biraz boğulmuş,canlı olarak gerçekten çok daha yüksek bir ses veriyor..
İçindeki cıva sayesinde titreşimi ve en ufak yer değişimini algılıyor..
Yanlışlıkla dokunulduğunda hareket devam etmezse 15 saniye sonra kendiliğinden susuyor..
Bugün alarmı devreye sokmak için kumanda düğmesine bastığımda dıdıdıdıdıdı tarzı devamlı bir sinyal sesi verdi,alarmın üzerinden kapatmadan susmadı,nekadar kumandadan açmaya çalışsamda aynı sorunla karşılaştım..
''Ulan daha alalı 3 ay oldu hemen bozuldumu nooldu:silent:'' derken aklıma pilinin zayıflamış olabileceği geldi ki öyleymiş,kutusundan çıkan pili takmıştım iyi bir pil aldım ve eski haline geldi ve daha uzun süre gideceğini düşünüyorum,1 adet 9V dikdörtgen pil ile çalışıyor,yani pili bittiğinde yada zayıflayıp etkisiz kaldığında siz alarmı açtım sanıp gidemiyorsunuz..
Motosikletimi değiştireceğimdede tek yapmam gereken koltuğumun altından alıp öbürüne geçirmek olacak..
2 adet motosikletiniz varsa hangisini kullanacaksanız kolayca istediğinize geçirebilirsiniz..
Arkasında mıknatısı var ancak yeterli olabileceğini düşünmediğim için ruhsat saklama gözüne yerleştirdim,giderken hoplayıp zıplamasın diyede sabitledim,görünmeyecek herhangi bir yere ses çıkışını kapatmayacak şekilde bantlayabilirsinizde..
50-75tl civarında bağlantılı alarmlar bulunabiliyor,kendiniz bağlayamazsanız 10-20tl arasıda bağlatmak için bir ücret ödüyorsunuz,satarkende doğal olarak üzerinde kalıyor..
Ben 30tl+6,5tl kargo ücretiyle birlikte 2günde ürüne sahip oldum..
Kısacası ben her yönüyle memnun kaldım,pili değiştirirken de videosunu çekip yükledim,alarm taktırma düşüncesi olan veya bağlatma kısmı yüzünden taktırma düşüncesi olmayan arkadaşlara umarım yardımcı olur
Son düzenleme: