[Bursa - MT]

cbr ile ilk kazamı geçirdim, yola atlayan adamın yüzünden ve lastiklerin kötü olmasından dolayı asfalt ile akraba oldum motorda debriyaj maneti yamuldu ama işlevini yetirmedi birde sol grenajda küçük bir çizik oldu başka bir sorun yok bende ise sol dizimde ağrı var, hızımda 20 30 km arasındaydı nazara geldik :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

geçmiş olsun dostumson olur inşallah.

en kötüsüde herkesin olayı izlemesi, kimsede gelip yardım etmiyor ben orada bacağımı tutuyorum yerdeyim arkadaki hayvanda kornaya basıyor

geçmiş olsun dikkat edin harbi bu aralar bir şeyler var bende kentten gelince adamların sıkıştırmalarına uğradım zor günler geçiriyoruz :S :salut:

Bugün güzelyalı lambalarından-stadyuma kadar birlikte siyah tvs ile geldik acaba bu forumdan mı? Baya donanımlı bir arkadaştı kendisi.

Bilal ucuz atlatmışsın , şanslısın.
Önemli olan sana birşey olmaması hakikaten , boşver motoru , telefonu.

Bu tür durumlardan ders çıkarmak önemli.
Ben kazamı iyiki yapmışım diyorum mesela.
Çok şey öğrendim kaza sayesinde.

Dönebildin mi Bursaya ?
Yardım edilicek birşey varmı ? Evdeyim ben istersen.

tribe girdim aga debriyaj yukarı kalktı biraz bide vites pedalı yukarı doğru yamulmuştu. çok şükür bi problem çıkmadan getirdim. ne güzel depoyuda fullemiştim gezecektim dönmek zorunda kaldım.

herkese teşekkürler bu arada

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

cbr ile ilk kazamı geçirdim, yola atlayan adamın yüzünden ve lastiklerin kötü olmasından dolayı asfalt ile akraba oldum motorda debriyaj maneti yamuldu ama işlevini yetirmedi birde sol grenajda küçük bir çizik oldu başka bir sorun yok bende ise sol dizimde ağrı var, hızımda 20 30 km arasındaydı nazara geldik :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

geçmiş olsun dostumson olur inşallah.

en kötüsüde herkesin olayı izlemesi, kimsede gelip yardım etmiyor ben orada bacağımı tutuyorum yerdeyim arkadaki hayvanda kornaya basıyor

sanda geçmiş olsun usta

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

arkadaşlar kusura bakmayın ama eğitim alın öncelikle sonra biraz yumuşak kullanın motosikleti. giydiğiniz giysilere çok güveniyorsunuz bakın motosiklet kullanıyoruz bir tırın kamyonun altına bir girdin mi isterse üzerinde 1 milyon lira koruma olsun bir şeye yaramaz. sadece dikkatli olun daha genciz evet bir şey olmaz diye düşünüyoruz da bu işin şakası yok. şu son haftalarda kaçıncı kaza okuyuşum.
kazalarda sadece karşı taraf suçlu değildir. daha dikkatli lütfen!

usta aynı virajlardan 20 tane döndüm hiç sıkıntı olmadı yolda temizdi. lastiklerde yeterince ısınmıştı biraz tempoyu yükselttim. gayet güzeldi hiç problem yoktu. virajın ortasında çakılları gördüğümde kıvırabilirmiydim bilmiyorum ama yan taraf ağaçlıktı yolda boştu kayarsada agaca girmektense asvalta düşmek daha mantıklı geldi. zaten çakılları gördüğümde aha düşeceğiz galba diyemeden yerde sürüklenirken buldum kendimi. o an nasıl kurtulabileceğim hakkında bir fikrimde yoktu. çok fazla teorik bilgi okudum ama bunla ilgili birşeye denk gelmedim. burdan çıkardığım sonuç bilmedğim yollarda dahada dikkatli olmam gerektiği. allaha şükür diz baldır ağrısın dışında bir problemim yok.

kaza yapan arkadaslara geçmiş olsun ders cıkarmak onemli her kaza bir tecrübe demektir. bugun şukla motordaydım bajaj discover ı denedik gözlemlerim cok iyi motosikler cift bujili az yakıyor 125 cc 13 beygir gorunus suspansiyon cok iyi fiyatıda cok iyi 3850 tl sehir için ideal bir motosiklet tavsiye ederim Bursa'da birtek şukla motorda var baska yerde yok görmek isteyen uğrayabilir.

bilal bu akşam senin motoru gördüm sanki heykelde beyaz kask beyaz mont dedım bilal heralde ama senın motorun tamirde oldugu geldi aklıma?

ake

Arkadaslar tekrar gecmis olsun.

Dun aksama kadar motorun basindaydim. 240 lira verdim. Yag aku , hidrolikler bide ayarlar. Vitesler cok iyi oldu. Tek marsta calisiyor artik. Suspansiyonu yumusattik biraz ama hala odun gibi.

Arkadaslar tekrar gecmis olsun.

Dun aksama kadar motorun basindaydim. 240 lira verdim. Yag aku , hidrolikler bide ayarlar. Vitesler cok iyi oldu. Tek marsta calisiyor artik. Suspansiyonu yumusattik biraz ama hala odun gibi.

Tekyıldız motoru tavsiye eder misin? 2 tane sym servisi gezdim ikisinden de memnum değilim.

0-100
Teker
Stopie
Viraj
Stunt
Topspeed.

Denemek isteyenlere , trafiğe kapalı 3 şeritli süper otoban :)
Şehir içinde yapılacağına burası daha güvenli ve risksiz.
Bizim motorlarımız kıymetli olduğu için stunt deneyemedik :)
Anca 0-100 ve Topspeed denemesi yaptık azıcık.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
0-100
Teker
Stopie
Viraj
Stunt
Topspeed.

Denemek isteyenlere , trafiğe kapalı 3 şeritli süper otoban :)
Şehir içinde yapılacağına burası daha güvenli ve risksiz.
Bizim motorlarımız kıymetli olduğu için stunt deneyemedik :)
Anca 0-100 ve Topspeed denemesi yaptık azıcık.

burası tam olarak otobanın ne tarafında kalıyor bende bi son hız denemek istiyorum 1 yıldır göremedim gitti :)

Yalova yolu ile Mudanya yolu arasında kalıyor.Taş dubalarla kapalı 2 girişi açık sadece.
Fakat uzun süre gidemezsiniz top speed için malum kapalı alan.siz isterseniz direk çıkın çevre yolunda deneyin.

Son düzenleme:
bugün domaniç dönüşünde virajdaki çakıllar yüzünden ön tekeri kaydırdım ve motor yattı beyler. sol taraftan 2 parça grenaj ciddi şekilde çizildi tamire verdim. büse imola racing tekstil ceket sağ olsun bi hasar almadım bir iki sıyrık dışında. cekettede ufak bi delik oldu cep kısmında. 4raiders eldiven darbeye dayanıklı değil ama sürüklenmeye ciddi şekilde dayandı. ellerde bi hasar olmadı. sadece kot pantalon olduğundan diz kapaklarımda ufak sıyrıklar var. düşünce cep kısmı parçalanmış ve telefon düşmüş telefon 3 5 parça. çok şükür ucuz atlattım.

çok geçmiş olsun.

bugün domaniç dönüşünde virajdaki çakıllar yüzünden ön tekeri kaydırdım ve motor yattı beyler. sol taraftan 2 parça grenaj ciddi şekilde çizildi tamire verdim. büse imola racing tekstil ceket sağ olsun bi hasar almadım bir iki sıyrık dışında. cekettede ufak bi delik oldu cep kısmında. 4raiders eldiven darbeye dayanıklı değil ama sürüklenmeye ciddi şekilde dayandı. ellerde bi hasar olmadı. sadece kot pantalon olduğundan diz kapaklarımda ufak sıyrıklar var. düşünce cep kısmı parçalanmış ve telefon düşmüş telefon 3 5 parça. çok şükür ucuz atlattım.
kardeş geçm,ş olsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

cbr ile ilk kazamı geçirdim, yola atlayan adamın yüzünden ve lastiklerin kötü olmasından dolayı asfalt ile akraba oldum motorda debriyaj maneti yamuldu ama işlevini yetirmedi birde sol grenajda küçük bir çizik oldu başka bir sorun yok bende ise sol dizimde ağrı var, hızımda 20 30 km arasındaydı nazara geldik :salut:[COLOR="Silver"[/QUOTE]

kardeş geçmiş olsun dikaat et biraz.[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
Kaza geçirenlere geçmiş olsun, bugün herkez tek takılmış galiba bende çarşıda gezdim motorculara benim apache servisi beymoto ya uğradım , orada arkadaşlarla motor sohbeti yaptıktan sonra tekrar gezdim , marketten ayran simit ve meyve alıp kent ormanında yiyeyim derken uludağda buldum kendimi:)
[url]http://i.hizliresim.com/x9jqjQ.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/wLjgmG.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/w1RD5p.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/epO8r0.jpg[/url]

ümit hocam iyi gezmişsin hep yalnız takılıyosun benı çağırmıyosun alıcağın olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar