Merhaba arkadaşlar, bugün sigortayı yaptırdım.
Demir sigorta uygun çıkıyor bilginize.
Demir sigorta uygun çıkıyor bilginize.
geçmiş olsun bilal bu aralar hep seni buluyor böyle şeyler hadi hayırlısıbugün domaniç dönüşünde virajdaki çakıllar yüzünden ön tekeri kaydırdım ve motor yattı beyler. sol taraftan 2 parça grenaj ciddi şekilde çizildi tamire verdim. büse imola racing tekstil ceket sağ olsun bi hasar almadım bir iki sıyrık dışında. cekettede ufak bi delik oldu cep kısmında. 4raiders eldiven darbeye dayanıklı değil ama sürüklenmeye ciddi şekilde dayandı. ellerde bi hasar olmadı. sadece kot pantalon olduğundan diz kapaklarımda ufak sıyrıklar var. düşünce cep kısmı parçalanmış ve telefon düşmüş telefon 3 5 parça. çok şükür ucuz atlattım.
Ah bilal ah.bugün domaniç dönüşünde virajdaki çakıllar yüzünden ön tekeri kaydırdım ve motor yattı beyler. sol taraftan 2 parça grenaj ciddi şekilde çizildi tamire verdim. büse imola racing tekstil ceket sağ olsun bi hasar almadım bir iki sıyrık dışında. cekettede ufak bi delik oldu cep kısmında. 4raiders eldiven darbeye dayanıklı değil ama sürüklenmeye ciddi şekilde dayandı. ellerde bi hasar olmadı. sadece kot pantalon olduğundan diz kapaklarımda ufak sıyrıklar var. düşünce cep kısmı parçalanmış ve telefon düşmüş telefon 3 5 parça. çok şükür ucuz atlattım.
Bilalcim geçmiş olsun.Sende bişey yoksa gerisi mühim değil hacı.bugün domaniç dönüşünde virajdaki çakıllar yüzünden ön tekeri kaydırdım ve motor yattı beyler. sol taraftan 2 parça grenaj ciddi şekilde çizildi tamire verdim. büse imola racing tekstil ceket sağ olsun bi hasar almadım bir iki sıyrık dışında. cekettede ufak bi delik oldu cep kısmında. 4raiders eldiven darbeye dayanıklı değil ama sürüklenmeye ciddi şekilde dayandı. ellerde bi hasar olmadı. sadece kot pantalon olduğundan diz kapaklarımda ufak sıyrıklar var. düşünce cep kısmı parçalanmış ve telefon düşmüş telefon 3 5 parça. çok şükür ucuz atlattım.
bugün domaniç dönüşünde virajdaki çakıllar yüzünden ön tekeri kaydırdım ve motor yattı beyler. sol taraftan 2 parça grenaj ciddi şekilde çizildi tamire verdim. büse imola racing tekstil ceket sağ olsun bi hasar almadım bir iki sıyrık dışında. cekettede ufak bi delik oldu cep kısmında. 4raiders eldiven darbeye dayanıklı değil ama sürüklenmeye ciddi şekilde dayandı. ellerde bi hasar olmadı. sadece kot pantalon olduğundan diz kapaklarımda ufak sıyrıklar var. düşünce cep kısmı parçalanmış ve telefon düşmüş telefon 3 5 parça. çok şükür ucuz atlattım.
bugün domaniç dönüşünde virajdaki çakıllar yüzünden ön tekeri kaydırdım ve motor yattı beyler. sol taraftan 2 parça grenaj ciddi şekilde çizildi tamire verdim. büse imola racing tekstil ceket sağ olsun bi hasar almadım bir iki sıyrık dışında. cekettede ufak bi delik oldu cep kısmında. 4raiders eldiven darbeye dayanıklı değil ama sürüklenmeye ciddi şekilde dayandı. ellerde bi hasar olmadı. sadece kot pantalon olduğundan diz kapaklarımda ufak sıyrıklar var. düşünce cep kısmı parçalanmış ve telefon düşmüş telefon 3 5 parça. çok şükür ucuz atlattım.
Noluyor ya herkeze ,
Yunus emre sanada geçmiş olsun...
Bugün nedir bu şanssızlıklar ya ...