Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimseyi yönlendirmem buraya gidelim şuraya gidelim diye o gün gelir ortak bi yer kararlaştırılır gidilir Maksat motora binmek için bi yere gitmek yoksa her zaman gittiğim yerler buralar Motora daha fazla binmek için yola uzatanlardanım :thumleft:
Arkadaşlar hafta sonu planı olan varsa buradan paylaşsın. Ben hatunsaray, ketenli tarafına gitmeyi de düşünüyorum ama net değil. Bu arada geçtiğimiz haftalarda demir atım değişti onunda birkaç resmini paylaşayım KonyaMT biraz hareketlensin.
AYnen hocam tüm yoruma katılıyorum duj23 bu doğru bildin + satılırsa sırf 4 silindir için satılır ki ilerleyen zamanlarda sanırım öyle olacak inş. bi 4lü kadar yakıyor ama keyifi de veriyor.
Konyada bu hafta sonu hava sıcak Cumartesi 24 Pazar 27C civarında ancak pazartesi itibariyle yağmur başlıyor görünen ve buna önümüzdeki hafta sonu da dahil yani motora uygun bir hava gibi pek görünmüyor ama Allah bilir. Detaylı 10 Günlük hava raporu;
http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=37.871399,32.484600&sp=LTAN