[Konya - MT]

Stanfart rotayı acıkliyorum

Meram son durakları
sille
apa baraji
akyokus, kent ormanları
bilimum park piknik alanları :queen:

Hocam kısa mesafeler buralar daha uzun bi rota çiz :mrgreen: sabah çıkalım akşam dönelim.

Kimseyi yönlendirmem buraya gidelim şuraya gidelim diye o gün gelir ortak bi yer kararlaştırılır gidilir Maksat motora binmek için bi yere gitmek yoksa her zaman gittiğim yerler buralar Motora daha fazla binmek için yola uzatanlardanım :thumleft:

7g78v.jpg

Son düzenleme:
Pazar yağış ihtimali %30 ve 16 km/sa rüzgarlı.
Cumartesi güneşli yağış %0 6km/sa rüzgarlı.Cumartesi şöyle bir dolanalım :)

Arkadaşlar hafta sonu planı olan varsa buradan paylaşsın. Ben hatunsaray, ketenli tarafına gitmeyi de düşünüyorum ama net değil. Bu arada geçtiğimiz haftalarda demir atım değişti onunda birkaç resmini paylaşayım KonyaMT biraz hareketlensin.

Motosikleti
ZX12R
:santa: vaaay duj 23 deyilmi bu er5 :queen: :flower: :king: :bounce: :wiinkk: :cyclopsan :mrgreen::cat:

o benimdi bizamanlarr.. :salut: 4silindir için satmıştım :salut: :salut:

bendeyken 64 LT 661 di :salut: :pale: :salut: çok özledim onu :salut:

:salut: :salut: getirde bi göreyim :salut: :salut: :salut: :salut:

oda 4lükadar yakmasaydı alala :jocolor:

Son düzenleme:
AYnen hocam tüm yoruma katılıyorum duj23 bu doğru bildin + satılırsa sırf 4 silindir için satılır ki ilerleyen zamanlarda sanırım öyle olacak inş. bi 4lü kadar yakıyor ama keyifi de veriyor.

Tesekkur ederim ne yalan soyleyim ben bu yil sezonu hic kapatmadim hocam ins sizde biran once acarsiniz artik

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
merhaba Konya mt, havalar nasıl oralarda diye sormak istedim, haftaya muhtemel bir izmir-konya gezimiz olacak :) geziden çok seyahat diyelim :D

Konyada bu hafta sonu hava sıcak Cumartesi 24 Pazar 27C civarında ancak pazartesi itibariyle yağmur başlıyor görünen ve buna önümüzdeki hafta sonu da dahil yani motora uygun bir hava gibi pek görünmüyor ama Allah bilir. Detaylı 10 Günlük hava raporu;
http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=37.871399,32.484600&sp=LTAN

Merhaba arkadaşlar, saraçoğlu yarış pistinde 10-11 mayıs tarihlerinde moto drag varmış bilgisi olan var mı?

Evet 10-11 mayista drag var bu arada haftasonu beysehir yaptik resimleri gun icinde paylasirim ins

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar