teşekkürler poyraz kardeş,doğa bana huzur veriyor,bir nevi kafaya reset atıyorum,saygılar...Doğayla baş başa olmak her zaman insana huzur ve mutluluk veriyor güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık kazasız belasız geziler diliyorum...
siz gelin buralara, ben size rehberlik etmekten zevk duyarım,saygılar...Güzel gezmişsin raporda on numara eline ayağına sağlık.
Mağaraları çok merak ettim. Bir gün gelirsek artık rehberliğini talep ederiz
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
bir gün tanışır ,bende sizin değerli fikirlerinizden faydalanırım,saygılar...Hocam sizinle bir gün tanışmayı çok isterim.
Gittiğiniz yerlerden ben tek başıma bisikletle gitmiştim ama ben dsi nin park baraj karışımı mekanından geri dönmüştüm tabiki.
Dsi nin parkınıda gezseymişsiniz keşke bayır aşağı güzel bi yürüyüş yolu var akıllara zarar...
Off neyse daha yazdıkça gezesim geliyor ben en iyisi burda kesiyim![]()
motorum cbf150, fotoları tripot yardımıyla ben çektim,teşekkürler.Güzel gezi olmuş. Fotoğrafları kim çekti? Bir de motorun markasını öğrenebilir miyim?
eskişehirden'de size selam olsun sayın abim,ben teşekkürederim.güzel bir gezi olmuş,teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.:king:
teşekkürler muzaffer bey,çoban mehmet sonuna kadar haklı ama ne yapalım, gezmek duygusu mantığın önüne geçiyor bazen,saygılar...Hocam harikasın, paylaşımın için teşekkürler.. ( Çoban Mehmet'in birazcık haklılık payı var gibi hocam ne dersiniz)
Sayende oralarida gorduk saol abim eline motoruna saglik![]()
teşekkürler...Mesut hocam elinize yüreginize kaleminize saglık paylaşım için teşekkürler :rendeer:
teşekkürler kardeş plakam da tesadüfen 26 tlKardesim emegin icin tesekkurler guzel gezi olmus plakanda guzelmiş 26 tl![]()
Çok güzel bir gezi olmuş,o yollardan gitmek gerçekten çok keyif verir![]()
neden olmasın birgün belkide beraber teker çeviririz,saygılar...yine harika bir gezi emeğinize tekerinize sağlık.fotolar harika.işaalah bir gün beraber teker çeviririz.
Tekerine sağlık abi güzel yollardan gitmişsin. Paylaşım için çok teşekkürler.
teşekkürler cesur 509,önemli olan sağ salim dönmek ve ALLAH tüm motorcu arkadaşlarıma kaza göstermesin saygılar...Sayenizde bizde gezmiş olduk oraları. Yüreğinize sağlık :rendeer:
neden olmasın ilker kardeş ,bir gün bir araya gelir birlikte teker çeviririz.Çok güzel gezi olmuş hocam. Güzel gezini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Gelecekte belki bir gün seninle birlikte böyle bir gezi yaparız. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.
vay benim, gezilerini severek takip ettiğim değerli motorcu kardeşim,bende senin bu değerli yorumuna teşekkür ederim,saygılar...Mesut hocam 10 numara 5 yıldız bir gezi olmuş, sunum ve fotoğraflar çok güzel, köpeklerle kedilerin beraber olması ve bunu yorumlamanız çok hoşuma gitti, tren istasyonlarına zaten laf yok, annenizin yemekleri zaten fevkalade, paylaşım için teşekkürler