Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aman Diyorum Arkadaşlar Hidrolik Yağı Çok Ama Çok Tehlikeli Bir Maddedir Kesinlikle Cildinize Temansı Halinde Bol Su ve Sabun İle o Bölgeyi Yıkayınız Hatta Komple Bir Duş Olunuz, Şukur Boya'ya Gelmemiş Boya'ya Gelse İdi Söker Atardı Bütün Boyayı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Drift mi Mr vulture mi Mcx mi¿? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayır yaramıyor 100Tl lik ürün ne yapıcak motora :) Haa 600cc 1000cc motora akropoviç twobrost falan filan taksan tamam ama 125'lik motora bi fayda sağlamaz.

Motoru susturmak için birsey takabilirmiyiz fırfır ses çıkartması icin?

Motoru susturmak için birsey takabilirmiyiz fırfır ses çıkartması icin?

valla ses istiyorsan hava filtresini çıkar gez derim, iyi ses çıkıyor ama olmadık zamanda bişey olur motora boşver. Ses istiyorsan egzosu değiştir ama performansa gelince tırt :) Polisler fena kitliyor cezayı bilgin olsun

arkadaşlar bu motorun arkasındaki kendinden olan parçaya doğrudan çanta takabiliyormuyuz.yoksa çanta yı takmak için bir aparat gerekiyormu.

arkadaşlar bu motorun arkasındaki kendinden olan parçaya doğrudan çanta takabiliyormuyuz.yoksa çanta yı takmak için bir aparat gerekiyormu.

bu satıcıda aynı görünüşte drift için olanıda varmış ben aldım kullanıyorum memnunum...tabi benimki mcx olanı...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-mcx-topcase-baglama-demiri-yerli-uretim-154232347/detay

Forumdan Uzaklaştırıldı
motir bagirsin demiyorum Ses cikartmamasi icin dedim, Drift veya mcx alicam kararsizim, mcx biraz fazla yakiyor o biraz olumsuz yani performans kalite siz daha iyi bilirsiniz o yuzden soruyorum.

motir bagirsin demiyorum Ses cikartmamasi icin dedim, Drift veya mcx alicam kararsizim, mcx biraz fazla yakiyor o biraz olumsuz yani performans kalite siz daha iyi bilirsiniz o yuzden soruyorum.

2. el bir dirft al geç. sıfır alısan satarken 750-1000 tl fiyat kaybın olucak.

Ben arkaya demir takmadan direk o plastiğe bağladım 33 lt gaff marka çanta. içini ful doldurarak kayseri izmir yaptım. hiçbirşey olmadı. Plastik olduğuna bakma, çok esnek ve kırılmıyor. Ayrıca sadece uç kısımları sallanıyor, gerisinin içinde demir var galiba. Bir keresinde içine ful cam kavonozda reçeller doldurarak 25 km şehir içi gittim. Yine kırılmadı. 8-10 kg kadar yükleme yaparak kırman mümkün değil. Aynı zamanda sadece tek bir klips yardımı ile arkadan sölülüp çanta şeklinde elde taşınabiliyor. İStemediğin zaman 30 sanıyede sokebılıyorsun

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/cok-sik-gaff-32-lt-canta-2013-model-tasinabilir-82687793

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hocam 2.el driftler apaci cikmasi oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar