Cevap veren arkadaşlara teşekkürler...yağı bir litre mi koyuyoruz ve yağ filtresi değişimi oluyor mu ? Ayrıca başka ne yapmamı önerirsiniz.Örneğin buji yada balata vs. gibi şeyleri de kontrol ettiriim mi
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler...yağı bir litre mi koyuyoruz ve yağ filtresi değişimi oluyor mu ? Ayrıca başka ne yapmamı önerirsiniz.Örneğin buji yada balata vs. gibi şeyleri de kontrol ettiriim mi
10-40 tam sentetik olsun da markjası size kalmış.LS2 ff370 mat siyah çeneden açılır kask & Prohel Sniper kırmızı-siyah montu toplamda 575 tl ye spariş verdim dün.yarın inşallah elimdeler.bu ürünler hakkında bilgisi olan varmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
Ayrıca 10w40-10w50-5w30 vs gibi hangisi EN uygun olur.ıpone veya castrol düşünüyorum...
Birde zincir yağında marka öneriniz ???
LS2 ff370 mat siyah çeneden açılır kask & Prohel Sniper kırmızı-siyah montu toplamda 575 tl ye spariş verdim dün.yarın inşallah elimdeler.bu ürünler hakkında bilgisi olan varmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
Ayrıca 10w40-10w50-5w30 vs gibi hangisi EN uygun olur.ıpone veya castrol düşünüyorum...
LS2 ff370 mat siyah çeneden açılır kask & Prohel Sniper kırmızı-siyah montu toplamda 575 tl ye spariş verdim dün.yarın inşallah elimdeler.bu ürünler hakkında bilgisi olan varmı ?
10-40 tam sentetik olsun da markjası size kalmış.
Ben de rica etsem [email protected] 'a gönderebilir misiniz.selamlar arkadaşlar,
Yamaha Türkiye'den, ybr125'in türkçe kullanma kılavuzunu pdf halinde aldım. isteyene gönderebilirim
Merhaba arkadaşlar,geçen bir arabayı tam sollarken birden üstüme kırdı ve o süratle hiç fren yapmadan çukura girdim..O günden bu yana ön disk ve kaliperden çiyak çiyak bir ses çıkıyor çok rahatsız edici..Hani tambur frenler ıslanınca çıyaklar ya aynen öle bir ses.Yakından inceledim diskte sürtünme izi var..Janttım yamulmuş olabilir mi ? Yada disk ? servise götürdüm hiç bişey anlamadılar adamlar kalktı diski ve kaliperleri yağladı.Ön fren şuan da iptal ve ses aynen devam etmekte..Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim,teşekkürler..
Jantta sorun olduğu zaman gözle görülür şekilde fark edilir iyice incelenirse. El ile çevirince düz şekilde dönmesi lazım sekiz çizmeden. Sağa,sola çekme var mı? Görmeden de yorum yapmak biraz zor ama sürüşte az çok belli olur sorun olup olmadığı. Balatalara bi temizleme spreyi sıkın belki ses kesilir.
ZİNCİR YAĞLAMA DAN ÖNCE TEMIZLIK YAPARKEN GAZ YAĞI KULLANMANIN TEMİZLEME SPREYLERI KULLANMAKDAN FARKI NEDİR ACABA ARKADAŞLAR ?
zincir yağlamada da castrol kullanıyorsun heralde
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım
2012 model sıfır ybr 125 esd aldım 200 km yol yaptım henüz forumu okuyorum suan tavsiye verebilirseniz sevinirim .