Bakım Fiyatı normal..
Ayrıca gulf nasıl bir yağ bilemem ama motosiklet yağı olduğu sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum..
Yeterki araba yağı koymayın motosikletinize.
Ve hava soğutmalı olduğu için yağ değişiminiz 2000 km yi geçmesin.Şimdi bazı arkadaşlar diyebilirler çok erken bu, normalde 3000 de değiştiriyoruz falan.Özellikle şehir içi kullanıyorsanız bakım peryotlarını erkene alın..
Ben sürekli bu km de değiştiriyordum, hemde her değişimde filtre de değiştiriyordum.motosikletimi 33.000 km de sattığımda makinede tık yoktu :cat:
yağ yan kapakları pahalıymış ama akunun ordakiler ucuz galıba kanunı yedek parcadan baktım 20+20 40 lıra gıbı bırsey yalnız merak ettıgım sey acaba o kapaklarda da kanunımı yazıorboşa geçme olayı gaz vermeden ılerı flan yapıorum da ıste bakalım daha hassasıyetıne alısamadım
bu enjeksıyonlularda susturucu olayıyla ılgılı son durum nedır ?
Hayırlı olsun Samet güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
slm arkadaşlar küçük bişi sorucam sizlere. siz benzini nasıl alıyorsunuz? depodan taşana kadar dolduruyormusunuz? ben pompayı içine bırakıp otomatik atana kadar dolduruyorum.hep 250 km 10 lt civarı aldım. dahada gidermi demek için soruyorum bu soruyu aslında. sora yolda kalmayayım![]()
ogzcngdk de dediği gibi yan kapaktaki kanuni yazıları çıkabilir. Fön makinesi ile ısıtırsan
kolayca kanuni yazılarını çıkarabilirsin. Boyaya zarar vermemek için kapağın üzerine vazalin sürersen iyi olur.
Motor sıcakken boşa vitese almanın daha kolay olduğunu fark ettim. Soğuk havaalarda veya motor çalışmıyorken boşa almak daha zor oluyor.
selamlar arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10030-hyosung-s-and-t-kanuni-gv250-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1041.html
bu motor nasıldır acaba?
sahibi ile görüşmedim ama ilandaki bilgilere bakarak fikrinizi alabilir miyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------
ARKADAŞLAR
özür dilerim
linki yanlış atmışım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-aksesuar-avantajli-156242338/detay
bu linkteki motor
sam@ hayırlı olsun kardesım.. tekerın duz bassın
yok kardeşim ben s&t yide istemıorum sanırım aku yan kapaklarını satın alıcam 20 tl galıba yalnız merak ettıgım sey kanunu yedek parcadan alsam ustunde hyosungmu yazıor artık yoksa hala kanunı mı.. gun ıcerısınde arıyamıorum aksamlarıda malum... yag deposunuda sticker flan halletmeyı dusunuorum
ogzcngdk cevabın için sağol dostum.
bir dorum daha olacak. geçenlerde eve giren hırsız hudsonun deri montunu götürmüş..e bende montsuz kaldım dolayısıyla. mecburen bir mont alıcam ama bu sefer o kadar kaliteli bişi alamıcam malum sebeplerden..
http://www.feyizoglu.com/Black-Yazlik-Fileli-Mont_46937.html#0
şu montu bilen varmıdır? bizim motorda nasıl durur acaba?
Sonunda motorumu aldım beyler, gv125 (cbr
Neye niyet neye kısmet, fuar da cbr 125 e oturdum hoşuma gitti, buna bakayım o zaman dedimilandaki motoru 6900 e aldım..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-en-az-sifir-kadar-sifir-154922340/detay
Selamlar arkadaşlar, an itibariyle 600 F imi sattım..
Güzel tecrübe edindim kısa sürede..Güzel makineydi ama rahatlık konusunda bir gv kadar değildi :wiinkk:
motosikletinizin kıymetini bilin :mrgreen:
arkadaşlar kilit.. branda.. krom gözlük.. nazi kaskı.. kuru kafalı maske flan hyosung akü kapağı için sticker bunlar lazım bi el atınBu arada İstanbula geri döndüm artık buralardayım
..
Soru 1- Acaba kronik sorunları var mıdır? (örn. fazerda gidon rulmanlarının dağılması, TPS sensörü arızası)
Soru 2- Parça ve aksesuar fiyatları ve bulunabilirlik hakkındaki görüşleriniz? (Sisibar, koruma demiri vb)
Soru 3- Sakin ve agresif kullanımlardaki tüketim değerleri nedir? ( ...lt/100km)
Soru 4- Sürücü ve artçı konforu tatmin edici midir? (seleye takviye yapmak gerekir mi?)
Soru 5- Uzun boylu (1,86) ve kilolu (105kg) biri için cılız bir motor mu?
Soru 6- Sıfır alındığı takdirde fabrikasyon lastikleri tatmin eder mi? Markası nedir? Önerebileceğiniz lastik marka ve modeli nedir?
Soru 7- Bakım periyodları nedir? Kaç kilometrede hangi parçaları değişmesini tavsiye edersiniz?
Soru 8- Titreşim durumu nedir?
Soru 9- Hyosung SS lerde devir kesicinin olmadığı, bu sebepten dolayı redlineda tapa gaz gidenlerin motoru kucaklarına aldıklarını duymuştum. Bu motorda devir kesici var mı? (henüz hayatında redline görmemiş biri için saçma bir soru ama merakımdan soruyorum)
Soru 10- Bir arkadaşım, karbüratörlüsünü al diye tavsiyede bulundu. Sanırım 2010 modelden sonrakiler enjeksiyonlu. Karbüratörlünün ne artısı var?