bence siz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktan vazgeçin ben videolara bakarak konuşmuyorum elimden bir sürü japon markası motor geçti ama siz bilmediğiniz konu hakkında konuşuyorsunuz bunun böyle olduğunu sadece ben söylemiyorum motosiklet işinde başı çeken Barkın bayoğluda benimle aynı düşünceye sahip ayrıca adam gibi bir usta bulursanız sorun oda aynısını diyecektir.
ailemde 3 tane motosiklet tamircisi akrabam var ve biri önceden bu işleri bırakan babam yani ben sanayi ile içli dışlı sayılırım neyin ne olduğunu emin olun sizden iyi biliyorum.
birde bakım yağ meselesinde konuyu sapıtmayın!!!! ben zaten en baştan beri yazıyorum insani şekilde bakımları yapılmak suretiyle diye.
yoksa al sıfır makina çapaklı rodaj yağını hiç değiştirme öyle kullan kısa sürede al makinayı eline

yada tinerle çalıştır hemen b.k et makinayı baştan beri yazdığım insani bakım konusuyla üste çıkmaya çalışmayın.sonuçtabunlar kul yapısın insani bakımları yapılmassa tabiki biter.
konumuz bu değil baştan beri söylediğim insani bakımlarla 100.000 km çok rahat devrilir...hatta dahada fazla...
30650 deki motor nasıl 30300 km'ye gelip nasıl motor yaptırıyor anlamış değilim km saati geri geri çalışıyor demekki...
birde km düşürülmediğini sizin anlayabilmeniz çok zor,%90 aldığınız r1 100.000 km den geri sarmaydı ve doğrudüzgün bakımda görmedi.sonra sizde amannn canım japon motorlarıda ne adiymiş 30.000 de motor bitti diye ağladınız :mrgreen:
yağ konusuna gelirsek videodaki arkadaş ne yağ kullanıyor biliyormusun shell'in dizel motor yağını kullanıyor :mrgreen: adam motosiklet yağı bile kullanmıyor ingilizcen varsa kendinde sorabilirsin adama.insani şekilde bakımlarını dizel yağı(yanlış ama) olsa dahi yapılsa motor uzun km'ler hizmet etmeye devam eder
illa ben anlamam derseniz kendi bileceğiniz iş ben doğruları yazdım işi bilen yazdıklarımın doğruluğunu bilir
sıfır bi japon motosikleti alın km'nin doğruluğundan emin olun insani şekilde yağ ve filtre değişimlerini belli km lerde değiştirin nasıl 100.000 km yi rahatlıkla geçiyor görün bana ne olduğu belli olmayan makinalardan örnekler vermeyin.olay böyle başından geçenleri anlatmaksa ben neler gördüm.olay bu değil....