otoparktanda mi çalınıyor bu motosikletler?
Burada ve başka kanllarda da otoparkatan motosiklet çalındığı haberlerini duyduk. Kaldıki motosikletleri çok umursamadıklarından otoparkçılar gerçek sahibini bile tanımıyor motorların.
Dün akşam otoparktan motorumu almaya gittim, selam veriyorum kimse yok. İçeriye kadar girdim TV açık abim karşısında uyuyor. İçeri girdim zorla uyandırdım. Alsam motoru gitsem ruhu duymaz.
Yani anlayacağın otopark biraz daha caydırıcı ve en azından % 50 engeller. kilitle beraber bu rakam & 75' e çıkar. Ama hiç bir zaman % 100 garantisi yok.
Örnek: İstanbul incirlide bulunan metroport AVM otoparkından, güvenliğin ve kameraların önünden motosikletim gece saat 23,30 da çalınmıştır, kamera kayıtları emniyete verilip, güvenlik şirketi (pronet) hakkında suç duyurusunda ve şikayette bulunulmuştur.
Kaynak: Motor Delisi Motosiklet grubu, motosiklet etkinlikleri, gezileri, motor videoları, resimler, yarışlar, 2. ikinci el motosilet ilanları http://www.motordelisi.com/forum/motordelisi-genel/95891-motorum-calindi.html
Olay : Kask ile gelen bir kişi, direksiyon kilidini tekmeleyerek kırıyor, motoru bulunduğu yerde ayak üstünde çeviriyor, (bu sırada alarm çalmakta) iterek E5 yoluna çıkarıyor, motora biniyor, arkadan gelen başka bir motorlu ayakla iterek motoru şirinevler tarafına götürüyorlar..
SUZUKI HAYABUSA 34 ZK 7963 Siyah ve mor renktedir.
Başka bir başlıkta da Marmara Forumdan çalınan motor diyor.
İnternette biraz araştır daha fazlasını bulacaksın.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"