ŞAka mısınız arkadaş :queen:
anahtarlıktan ses gelse öküz müyüz arayacaz. ses farın dışındaki plastik yerin altından bir yerden geliyordu ama bulamadık. 2 kişi üstünde zıpladık hatta denemek için. Ön kafa acaba çamurluğa mı vuruyor diye yok o da değilmiş. sıkı durun. Ön fren telini montaj anında nasıl taktılarsa frene basıpta ön taraf pusunca o sert şey ön çamurluğa vuruyormuş. Plastik kelepçe ile bağladım ipneyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
Eğer senin için bunlar sıkıntı değilse üstünde durmaya gerek yok, ama bağzı paralel kesimler kendi motorları 4000 km de 500 ml yağ yakarken başkalarına askıntı oldular mı ona uyuz oluyorum.
Ace 2 de çıkamadı demedim, sıyıramıyor dedim. Toprak ve tatlı bir rampa denebilecek yerde motor sürekli devir düşürüyor. bğuluyor boğuluyor ve en son stop edecek konumdayken rampa yeni bitiyor. Bende arkadaşı gazlayınca

l: bir daha denedi yine aynısı oldu. Elinden almasak gidip 500 m gerilip gelecekti en son. Öteki çinli biraz balata yaksada çıktı orayı :thumright. Aynı çinlinin ön dişli ve karbüratörü ile oynadık bu hafta 3. viteste çıkamadı 2 de balata yakarak çıktı. ace'nin yakıt tüketimini düşürmek için performanstan bayağı feragat ettikleri sonucuna ulaşmış olduk.