TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kardeş benim sıkıntıma düşmeden anlamazsın niye ucuza sattığımı ihtiyacım varki demek acilen satıyorum bizde meraklı değiliz bukadar ucuza satmaya

bir şey aklıma takıldı arkadaşlar sizler motorunuzu nasıl temizliyorsunuz direk hortum su mu yoksa elinize bi ıslak bez alıp siliyor musunuz ?

En iyisi doldur kovaya cilalı oto şampuan sulandır köpürt köpürt en ince ayrıntısına kadar süngerle yıka sonra hortumla köpükleri arındır ardından birde bezle kurula :)sadece suyu ön km okuyucadan uzak tut :cat:

ön jantı köpükle süngerle öyle serpmece bi sus tut okuyucuya pek getirtmemeye çalış bizim okuyucular narin diye biliyorum

ön jantı köpükle süngerle öyle serpmece bi sus tut okuyucuya pek getirtmemeye çalış bizim okuyucular narin diye biliyorum

Ewet narin ama bende bisey olmadi.olsada bedeli 50 tl cikdi galiba:p:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

iyimiş 2 tl ye temiz iş :)

Yaa bidee olee cok yikama taraftari değilim haftada bi defa yada on gunde bir yikarim.. paslanma oluyomuss cok yikanincaa. 2 tl ye temiz oluyoo kovaa la yikamak uzun suruyo ha daha temiz okuyo ama iste uğraş veriyo odaa :flower:

Ewet narin ama bende bisey olmadi.olsada bedeli 50 tl cikdi galiba:p:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

Yaa bidee olee cok yikama taraftari değilim haftada bi defa yada on gunde bir yikarim.. paslanma oluyomuss cok yikanincaa. 2 tl ye temiz oluyoo kovaa la yikamak uzun suruyo ha daha temiz okuyo ama iste uğraş veriyo odaa :flower:

paslanıncada 1lt kola sigaranın için deki kağıt tek çözümdür :flower:

yıkamacıların şampuanları çok kötü aşırı kostik var plastik aksamda renk atması yapar boyalı yüzeylerdeki cilayıda çıkartır haberiniz olsun:)

bu gün gaziemirde bi araba yanaştı yanıma bendede apache var dedi o adam burda mı bişey soracam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar