kardeş benim sıkıntıma düşmeden anlamazsın niye ucuza sattığımı ihtiyacım varki demek acilen satıyorum bizde meraklı değiliz bukadar ucuza satmaya
bir şey aklıma takıldı arkadaşlar sizler motorunuzu nasıl temizliyorsunuz direk hortum su mu yoksa elinize bi ıslak bez alıp siliyor musunuz ?
Enes benzinlikte te yikiyorumm brn ewde olursumm hortumladaa yikiyorumm ama bezle silme dim hiç :mrgreen:
motora gelince sıkıntı olmaz demi bundan sonra suyla yıkayım bezle yavaş oluyor![]()
Eness tazigii sadecee on tekere fazlaa vurma gerisi sikinti cikarmaz motor sicakkenn tazik vurma bekle on dk falan :cherry:
yani ön tekeri elimle mi sileyimEn iyisi doldur kovaya cilalı oto şampuan sulandır köpürt köpürt en ince ayrıntısına kadar süngerle yıka sonra hortumla köpükleri arındır ardından birde bezle kurulasadece suyu ön km okuyucadan uzak tut :cat:
ön jantı köpükle süngerle öyle serpmece bi sus tut okuyucuya pek getirtmemeye çalış bizim okuyucular narin diye biliyorum
yani ön tekeri elimle mi sileyim
Yaa ben sabahlari motor sogukk en benzilege girup 1 lira kopuk 1liara tazik bagajda bez var onlada kurutuyorum. Zaten genelde buralarda toz duman cok kirlineyoo fotolarda gordugunuz gibi...:cherry:t
ön jantı köpükle süngerle öyle serpmece bi sus tut okuyucuya pek getirtmemeye çalış bizim okuyucular narin diye biliyorum
iyimiş 2 tl ye temiz iş![]()
Ewet narin ama bende bisey olmadi.olsada bedeli 50 tl cikdi galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Yaa bidee olee cok yikama taraftari değilim haftada bi defa yada on gunde bir yikarim.. paslanma oluyomuss cok yikanincaa. 2 tl ye temiz oluyoo kovaa la yikamak uzun suruyo ha daha temiz okuyo ama iste uğraş veriyo odaa :flower:
orjınalı ana jet 105lik cagatay. pilot jet ise 15.
Senin jet olmamışmıydı![]()
paslanıncada 1lt kola sigaranın için deki kağıt tek çözümdür :flower:
Bebde ole bi sorun yok cok sukur valla ama coj yikmaa kirlensin ii cee ..
10 günde bir en temizi![]()